Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Sıhhi tesisat, evlerimizdeki ya da herhangi bir binadaki; suyun temin edilmesi, suyun yumuşatılması ve kullanılmaya uygun hale getirilmesi, atık ve yağmur sularının tahliyesi, suların basınç ve dağıtımı işlemleri ile beraber çıkabilecek olası yangınların söndürülmesi işlemlerini içinde barındırır diyebiliriz. Kısaca ve tek cümle ile özetlemek gerekirse, sıhhi tesisat evlerimizde yer alan her türlü su tesisatını kapsayan bir terimdir. Sıhhi tesisat işlemlerini bizim için gerçekleştirebilecek kişiler ise su tesisatçısı olarak bildiğimiz insanlardır. Su tesisatçıları ile yeni yapılması gereken sıhhi tesisat işlemlerimiz olduğu zaman ya da kendi kullanmakta olduğumuz su tesisatlarında bir sorun meydana geldiği zaman iletişime geçebiliriz. Su sistemlerimizin bazı zamanlarda beklenmedik sorunlar çıkarabileceğini biliriz. Örneğin gecenin bir vakti su tesisatlarımızda patlama ya da tıkanma gibi sorunlar oluşabilir böyle zamanlarda gece su tesisatçısı ismi verilen ve gece de hizmet sunan su tesisatçıları size hizmet verebilir. Bu nedenle gece vakti su tesisatlarınızda bir sorun yaşadığınız zaman bu iş yerleri ile iletişime geçebileceğiniz aklınızdan çıkmasın. Bu iş yerleri ile aynı zamanda 7/24 su tesisatçısı olarak da iletişim kurabilir ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Eğer gündüz vakti su tesisatlarınızda bir sorunla karşılaşırsanız alabileceğiniz hizmeti size sunabilecek çok daha fazla su tesisatçısı ile iletişime geçebiliriz. İletişime geçtiğiniz su tesisatçılarından en uygun su tesisatçısı hangisi ile onunla iletişime geçebilir ve işlemlerinizi o su tesisatçısına yaptırabilirsiniz.

Sıhhi tesisat işlemleri hangi işlemleri kapsar?

Sıhhi tesisat denilen işlemlerin evlerimizde ya da herhangi bir binada bulunması gereken ve su sistemleri ile ilgili her şeyi kapsayan işlemler olduğunu söylemiştik. Bu işlemler de binalara yangın söndürme sistemlerinin kurulması, suyun temin edilmesi, suyun yumuşatılarak içmeye uygun hale getirilmesi, basıncının ayarlanması atık ve yağmur sularının tahliyesi işlemlerini içinde bulundurur.

Sıhhi tesisat işlemlerimi yaptırırken iş yerleri ile nasıl iletişim kurabilirim?

Sıhhi tesisat işlemlerimizi yaptırmak için bir iş yeri ile iletişime geçmemiz gerektiğinde ilk olarak sıhhi tesisatçının numarasını öğrenip iş yerini arayarak iletişim kurabiliriz. Eğer isterseniz de bu iş yerlerinin konumunu öğrenerek direkt olarak iş yerine giderek bir sıhhi tesisatçı ile anlaşabiliriz. Dilerseniz de size en yakın su tesisatçısı nerede bulabilir ve onunla da iletişime geçebilirsiniz.

Karaköprü Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!