Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Hediyelik Eşya | Toptan Hediyelik Ürünler

Günümüzün en büyük problemlerinden birisi de bir insana hediye almaktır. Çünkü bu konuda o kadar çok çeşit ürün gelişmiştir ki insanlar artık kime ne hediye alması gerektiğini bilmiyorlar. Hediye alma işinin bu kadar zorlaşmasının nedenlerinden birisi de bazı insanların bu işi zorunluluk haline getirmiş veya getirtmiş olmasıdır. Bu nedenle de insanların aklına hediyelik ne alınır sorusu kazınmış ve internette en çok aratılan yazılardan birisi olmuştur. Doğum gününde veya başka bir özel günde hediye alınmadığını görünce küsen ve o kişiyle ilişkisini kesen, en pahalı ve en lüks ürünleri kendisine hediye olarak isteyen birçok kişi vardır. Lakin hediye işi sadece istek ve zevk işidir. Yani birisi istemedikçe hediyeyi size almamalıdır. Bir şehre veya yöreye gittiğinizde sevdiğiniz birine ya da kendinize orayı hatırlatacak bir ürün almak istersiniz. Bunun için yöresel hediyelik eşyalar satan bir dükkana giderek istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Hediyelik eşya dükkanları bu konuda kendilerini çok geliştirmiş olsa da aslında hemen hemen hepsinde aynı tip ürün bulunmaktadır. Yani iki dükkan arasında farklı bulabileceğiniz ürünlerin sayısı, aynı olan ürünlerin sayısından daha azdır. Bunun nedeni hepsinin bu ürünleri hediyelik eşya toptancılarından satın alarak kendi dükkanlarında satmalarıdır. Bu yüzden genellikle hediye almak için uzun uzun dolaştığınıza bir yerden sonra her şey aynı ve sanki dönüp dolaşıp aynı leye bakıyormuşsunuz hissi oluşur.

Hediyelik eşya dükkanı nasıl açılır?

Ortaya bir sermaye koymak ve belediyeden gerekli izinleri almak dışında dükkan açmanın bir zorluğu yok. Ancak dükkanın devamlılığının sağlanmasının bir zorluğu vardır. Dükkanlarda olan ürünlerin çoğu ve hatta daha fazlası internette daha ucuza satıldığı için insanlar hediyeyi vermek istediği tarihten biraz zaman önce sipariş vermektedirler. Bu sayede daha ucuza ve uğraşmadan işlerini hallederler. Bunun için açacağınız dükkanın ilgi çekecek bir yanı ve kolay görülebilecek bir yerde olması gerekmektedir.

Yöresel eşyalardan ne alırsam hediye olur?

Gittiğiniz yere ait bir hediye almak istiyorsanız burada kullanılan ve bulunan her eşya yöresel değer taşıyacaktır. Misal verelim, gittiğiniz yerde tahtadan kaşık çatal yapıyorlar ve bunların burada yüz yıllık anısı var. O zaman buradan giderken birisine bu tahta ürünlerden almanız yöresel değer taşıyacaktır. Onun dışında gittiğiniz bölgeye ait magnetler, heykeller, büstler, kumaşlar ve daha birçok şey de yöresel bir hediye değeri taşır. Bu yüzden gittiğiniz yeri ve tarihini hatırlatan eşyaları almanız, yöreselliğini hatırlamanıza fayda sağlayacaktır.

Akçakale Hediyelik Eşya | Toptan Hediyelik Ürünler

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hediyelik Eşya | Toptan Hediyelik Ürünler

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!