Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Kış aylarında ısınmak için sobalarımızı yakıyoruz. Hem dışarıdaki soğuk havadan korunmak hem de evlerimizi ısıtmak için sobalarımız bize oldukça yardımcı oluyor. Yaktığımız sobalardan çıkan dumanlar soba boruları yardımıyla bacalarımızdan dışarı atılıyor. Düzenli olarak her gün yaktığımız sobalarımız bir süre sonra borularımızın içerisinde biriken ziftten dolayı tıkanabiliyor. Tıkandığı zaman ise soba yandığı zaman çıkan dumanı dışarı atamıyor ve evin içerisine salıyor. Bu da hiç istenmeyen durumlara yol açıp sizi zehirleyebiliyor. Eğer siz de böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız ve soba borularınızla bacanız tıkandı ise tek yapmanız gereken firmamıza başvurmaktır. Firmamız ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde evinize gelerek tıkanan soba bacanızı temizleyecektir. Soba bacası temizliği işlemi bir firma yardımıyla yapıldığı zaman oldukça kolay bir işlemdir ancak kendi başınıza yaptığınız zaman sizi zorlayacaktır ve belki de bu şekilde bacanızı iyi bir şekilde temizleyemeyebilirsiniz. Ancak bir firmadan alacağınız yardım her zaman sizin için çok daha iyi olacaktır. Bize başvurmanız halinde ekiplerimiz baca temizliği için evinize gelecek ve bacanızda oluşan zifti temizleyecektir. Bu sırada bacanızın kontrolünü yaparak herhangi bir şekilde bir arıza olup olmadığına bakacak ve eğer bir sorun görürse titiz bir işçilikle baca tamirini yapacaktır. Bu sayede siz de bütün kış boyunca rahat bir şekilde bacanızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bizi arayarak çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Baca kurulumu için kime başvurmalıyım?

Yeni bir baca kurdurmak istiyorsanız firmamızı arayarak evinize bir baca kurdurabilirsiniz. Baca imalatı ve kurulumu yapan firmamız ihtiyacınıza göre seçtiğiniz boyutta bacayı imal ederek profesyonel ekiplerimiz yardımıyla hızlı bir şekilde evinize gelerek kurulumunu gerçekleştirecektir. Bizi arayarak baca kurulum ve imalatı hakkında daha fazla bilgi alabilir istediğiniz takdirde bir baca siparişi verebilirsiniz.

Baca tamirini kime yaptırabilirim?

Eğer bacanızda bir sorun varsa ve tamir ettirilmesi gerekiyorsa bu sorunu kendiniz çözmek yerine mutlaka bir profesyonel yardım almalısınız. Firmamız bu konuda size her daim yardımcı olacaktır. Bizi aramanız halinde ekiplerimiz evinize gelerek bacanızda oluşan sorunu inceleyip hızlı bir şekilde tamir edilmesi için çalışacaklardır. Bizi arayarak baca tamiri ve temizliği hakkında daha fazla bilgi alabilir ve fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

Akçakale Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!