Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Bazı soğuk iklim bölgelerinde kış aylarında ısınmak için kullanılan farklı yöntemler vardır. Bunlardan en sık kullanılan ve daha ekonomik olduğu düşünülen sobalar oldukça yoğun bir ilgi görmektedir. Kömür ya da odunla yakılan sobaların bu denli ilgi görmesi baca imalatı ve kurulumu işlerini beraberinde getirmiştir. Birçok köy ve kasabalarda doğalgaz kullanılamadığı için elektrikli ısıtıcılar Maddi yönden çok pahalı olduğundan Elektrik faturalarını da ciddi anlamda fazla etkilemektedir. Bu durum sobanın daha fazla kullanılmasına neden olduğu için baca işleri de Oldukça hızlı bir gelişim göstermiştir. Soba kullanmak her ne kadar ekonomik görünse de bazı olumsuzluklar beraberinde getirmektedir. Bu olumsuzluklar birçok Can kaybını beraberinde getirmektedir. Bu yüzden baca yapımı oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir işlemdir. Kullanılan malzemenin kalitesi bacanın kullanılabilirlik açısından oldukça önemlidir. Kalitesiz malzeme kullanımında bacınız hava koşullarından Yağmur, rüzgâr gibi maruz kaldığı durumlarda yıkılma yapabilir. Her yıl soba Kullanıma başlamadan önce baca bakım onarım işlerinin kontrol edilmesi olası Can kayıplarının ya da zehirlenmelerin önüne geçmektedir. Ülkemizin çoğu bölgesinde yaz aylarında ihtiyaç duymadığımız sobalar kışın kullanıldıktan sonra Bahar sonu gibi kaldırılmaktadır. Kaldırılırken temizlenmeyen soba boruları ve Bacalar daha sonra kış ayının tekrar gelmesi ile birlikte kurulumu yapılacağını da Nasılsa temizdir gir düşünülerek bazen temizlenmedi unutulup tekrar kurulumu yapılıyor ve birçok olumsuzluğu örneğin soba borularında yakılan ateşin dumanının ilerlememesi ve evin içine geri gelmesi en sık rastlanan bilecek bir durumdur. Bu yüzden baca temizliği oldukça önemlidir.

Soba kurulumu yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Bacanın kurulacağı yerin engebeli değil düz bir zemin olmasına dikkat edilmelidir. Soba borularının sobadan bacıya kadar tam oturması ve yeterli uzunlukta olması gerekmektedir. Bacanın gerekli bakım onarım tamirinin yapılması, bacanın her yıl kurulum öncesi ve sonrası temizlenmesi gerekmektedir. Sadece bacanın değil soba borularının da yakılmadığı bir zamanda en az 2 defa temizlenmesi gerekmektedir.

Soba zehirlenmelerinin başlıca nedenleri nelerdir?

Soğuk kış aylarında hemen hemen bütün köy ve kasabalarda kullanılan soba bazı ihmalkarlıklar üzerine birçok olumsuzluğu da beraberinde getirmektedir. Yanlış soba kurulumu, baca tamirinin yapılmamış olması, baca temizliğinin yapılmamış olması, baca yapılırken kullanılan kalitesiz malzeme, soba içerisinde Yakılan kömürün Isınma için uygun olup olmaması olası zehirlenme ve Can kayıpları yaşanmasına sebep olmaktadır.

Suruç Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!