Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Kışın en çok kullandığımız sobaların en büyük sorunları bacaların tıkanmasıdır.  Baca temizliği her sene yapılır ve çok zahmetli bir iştir. Eğer bacalar temizlenmezse bacıların tıkanıklığı hem sobaya hem de bizlere zarar verebilir. Bazen baca tamiri bile gerekebilir. Bacalar gibi havalandırmalar da tıkanan ve tıkandığı zaman bize zarar veren unsurlardır. Havalandırma temizliği baca temizliği gibi her sene yapılması gereken bir temizliktir aksi takdirde havalandırmalar tıkanır görevini yerine getiremez. Kışın en çok kullandığımız sobalar bizi ısıttığı gibi güzel bir ortam yansıtır. Kış geldiğinde soba kurmak çok zor bir iştir ve yine Yaz geldiğinde sobayı kaldırmak bazen çok zor gelebilir. Baca imalatı ve kurulumu bazen ustalar tarafından evimize kurulur ve bizler tarafından hiçbir zorluk ile karşılaşılmaz. Ustalar bizim için çok büyük bir kolaylık sağlar tabii bu işler çok zor olduğu için masrafları da biraz fazladır. Her sene sobalarının sağlığı ve kendimizin sağlığı için baca bakım onarım gibi servislerin bacalara ve sobalara bakması gerekmektedir.  Aksi takdirde bacalar tıkanır veya çatlar çatlayan bacalardan dumanlar evin içine dolabilir ve o dumanlar bizi zehirleyebilir. Bu yüzden her sene sobalarımızı kurmadan önce bacaklarımızı iyi bir şekilde bakımını yapıp kontrollerini yapıp kurulumunu öyle yapmamız gerekmektedir. Her sene soba kullanan aileler zehirlenebiliyor bu yüzden dikkatli ve bilinçli olmamız gerekiyor gece yatmadan önce sobalarımızı söndürmemiz gerekiyor.

Sobaların baca temizliği neden önemlidir?

Sobaların temizliği ve bacaların temizliği çok önemlidir. Eğer bacalar tıkanık olursa hem soba için hem de insan sağlığı için olumsuz etkile gösterir. Bu yüzden her sene baca temizliği yapılması gerekir. Baca çatlakları da çok büyük sorunlardan birisidir. Baca çatlakları görülürse baca tamiri onarımı yapılması gerekir her sene baca bakımı yapmak çok faydalı olacaktır.

Sobalar zararlımı?

Sobalar zararlımı sobalar eğer her sene bakımı yapılmaz ise zararlı olabilirler çünkü bacalardan sızan dumanlar sizi zehirleyebilir hatta ölüme bile götürebilir. Bu yüzden her sene soba ve baca bakımlarınız atlamamanız gerekir hem kendi sağlığınız için hem de aileniz için.

Karaköprü Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Baca Temizleme | Uygun Fiyat Hemen Ara

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!