Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Yapı Dekorasyon | Yapı inşaat ürünleri

Hepimiz hayatımızda bir kere bile olsa tadilat yapmışızdır. Bu tadilatlar çoğunlukla evlerimizde ufak tefek dökülen yerlerde ya da yıkılıp kopan yerlerde olabilir. Eğer sizler de daha önce böyle bir bakım işine girmiş iseniz ya da tadilat işine girmiş iseniz mutlaka ama mutlaka işi bildiğinizden emin olmanız gerekmektedir. Eğer işi bilmiyor iseniz bu tür onarım işine ya da tadilat işine kesinlikle girmemenizi tavsiye ederiz. Çünkü dışarıdan her ne kadar kolay gözükse de aslında son derece ustalık ve mahirlik isteyen bir iştir. Bu tür işler özellikle yapı malzemelerini kullanmayı bilmiyor iseniz kesinlikle bir bilene sormanızı ya da bu tür çatlakları ya da hasarları bir bilene devretmenizi tavsiye ederiz. Evet basit işleri yapabiliriz boya uygulaması yapabiliriz ancak bu tür büyük çatlaklar ya da aşınmalar için mutlaka ama mutlaka işi bilen ustalardan yardım almalıyız. Eğer bu tür işi bilen ve işinde Mahir olan bir usta tanımıyor ve bilmiyor iseniz mutlaka ama mutlaka çevrenizden ya da internetten bu tür ustaları arayıp araştırmanızı tavsiye ederiz. Özellikle evlerimizde çatlaklar var ise çoğunlukla ustalar duvardaki çatlakları gidererek alçıpan uygulaması yapar ve duvarınızda ki o kötü görüntüyü yani göze takılan onarılmış kötü görüntüyü giderek tıpkı ilk günkü hali gibi yeniden sıfır bir şekilde sizlere belli bir ücret karşılığında teslim eder.

Yapı malzemeleri nelerdir?

 Yapı malzemeleri çoğunlukla alçı sıva çimento gibi ham inşaat malzemelerinden oluşmaktadır. Bunun yanında ek hırdavat ürünleri de bulunmaktadır. Bu hırdavat ürünleri mala, sünger, eye, çekiç, ya da keser gibi envai çeşit inşaat ürünü bulunmaktadır. Bu tür ürünler hakkında bilginiz yok ise kesinlikle bu işe girişmemenizi tavsiye ederiz.

Onarım nasıl yapılır?

Onarım çoğunlukla hasar almış bölgenin durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ancak duvarınız hasar alan bölge ise bunu bazı alçı uygulamaları ya da çimento uygulamaları ile yapabilirsiniz. Öncelikle hasarlı olan bölgeyi tespit edip bu bölgenin etrafına uygun bir şekilde çentikten sonra kapama işlemi yapmalısınız. Kapama işlemi yaptıktan sonra üzerine tıpkı boyanın uygulanması için gereken yüzey gibi dümdüz bir şekilde mala ile düzenlemelisiniz. Ardından üzerine boyayı sürüp kapatmalısınız.

Bozova Yapı Dekorasyon | Yapı inşaat ürünleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yapı Dekorasyon | Yapı inşaat ürünleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!