Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Yeşil rengi doğayı harika yansıtan bir renktir. Gün geçtikçe binaların artması ve doğal yaşamın daha da azalması insanları tabiata hasret bırakıyor. Bunun için artık parklara, ormanlara gitmemiz gerekiyor. Fakat bunu her zaman elde edemeyebiliyoruz. Her ne kadar doğalını net bir şekilde yansıtamasa da dekoratif çimlerle birlikte balkonunuza çim serebilir duvarlarınıza çim yapıştırabilirsiniz. Nasıl mı? Dekoratif çim çit sistemleri günümüzde çok rağbet gören çeşitlerdendir. Güzel görünümüyle arkasında bazı şeyler gizleyen bu çim çitler çok kullanışlıdır. Nedir bu gizli şeyler? Adı üstünde çit olması bir yerden birilerinin geçmesini engellemek adına kurulmuştur. Hem güzel görünür hem de yükselti oluşturur. Çok fazla yaygınlaşan bu sistem çekilen tel örgüleri hem gizlemekte hem de güzel bir görünüm elde etmektedir. Tel çim sistemleri kafe gibi işletmeler de yani masa sandalye atılıp sohbet edilebilecek ortamlarda harika bir görünüm sağlamaktadır. İnsanın içini ferahlatan daha sakinleştiren bir ruh haline büründürür. Sadece mekânın dış tasarımı için değil iç tasarım için de kullanılabiliyor. Örneğin bazı kafelerin, bazı evlerin balkonlarının tabanında yemyeşil bir katman gözümüze çarpabiliyor. Zemini düz bırakmaktansa daha şık bir görünüm elde ediliyor. Doğal çime yakın bir görünüm elde edildiğinden çok estetik bir görüntü ortaya çıkıyor. Dekoratifliğin yanında tel örgü sistemleri sizin bulunduğunuz alanı perdelemeye bulunduğunuz alanı diğer dış etkenlerden gizlemeye ve korumaya da yardımcı olur. Ferahlatıcı bir ortam sağlamasıyla da hem kendinizi dar bir alanda hissetmez hem de güvenliğinizi sağlarken çevrenizi güzelleştirir. Müstakil bir evde yaşıyorsanız bahçe düzenleme işine çoktan girmiş olabilirsiniz. Sadece doğal görünümle kalmayıp güvenlik önlemlerini de panel çit sistemleriyle alabilirsiniz. Bahçe raylı kapınızın yan duvarlarını çim çitlerle devam ettirebilir bahçe kapısının devamı niteliğinde kullanabilirsiniz. Güvenlik önlemlerini arttırmak istiyorsanız dikenli tel ile birlikte kullanabilirsiniz. Dikenli teli ile çim çiti birbirine geçirip daha yüksek kalitede bir önlem almış olursunuz. Bir araziniz var ise sınır belirlemek için beton direkler tercih edebilirsiniz. Bu şekil de ektiğiniz şeyleri yabani hayvanlardan ya da yanlışlıkla girilmesini önlemiş olursunuz. Yine aynı şekilde beton direklerinizi de çim çitlerle süsleyip daha güzel daha yüksek bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Jiletli tel sistemleri nerede kullanılır?

Jiletli tel sistemleri daha yüksek kalitede bir güvenlik önlemidir. Daha çok kullanılan çitler arasına girmiştir. Genel de sarmal şekilde görünüp havalimanlarında, cezaevlerinde özellikle de büyük hapishanelerde, askeri ve okul çevresi güvenliklerinde kullanılır. Artık daha fazla bu sistem kullanılıyor. İnsanlar daha çok tercih ediyor. Bahçelerine izinsiz giriş yapılmasın diye kullanan birçok ev görebilirsiniz.

Kafes tel ne işe yarar?

Diğer tel çeşitlerine nazaran daha sık kullanılmasının nedeni kafes telin ekonomik olmasıdır. Ortalama 100 cm ve 20 m olan bir kafes telin maliyeti günümüzde 150 TL civarıdır. Özellikle kümes hayvanlarınız var ise onların güvenliğini sağlamak ve sınır belirtmek için kullanılabilir. Hem hayvanlara zarar vermez hem de işinizi kolayca görmüş olur. Hemen hemen birçok yerde kullanılan bu teller çevre güvenliğini sağlamak adına tercih edilen çitler arasındadır.

Şanlıurfa Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

Şanlıurfa Şanlıurfa Panel Bahçe Kapısı

Şanlıurfa Panel Bahçe Kapısı

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Dikenli Tel Firmaları

Şanlıurfa Dikenli Tel Firmaları

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Tel Çit İmalatı

Şanlıurfa Tel Çit İmalatı

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Bahçe Kapı Sistemleri

Şanlıurfa Bahçe Kapı Sistemleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Dekoratif Çim Çit

Şanlıurfa Dekoratif Çim Çit

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Halı Saha Çiti

Şanlıurfa Halı Saha Çiti

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Çit Direkleri

Şanlıurfa Çit Direkleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Jiletli Tel Çit

Şanlıurfa Jiletli Tel Çit

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Tel Örgü Sistemleri

Şanlıurfa Tel Örgü Sistemleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Panel Çit Fiyatı

Şanlıurfa Panel Çit Fiyatı

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Tel Çit Montajı

Şanlıurfa Tel Çit Montajı

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!