Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Çitler genelde güvenlik için kullanılırken son zamanlarda bulunduğu ortamın güzel görünmesi için de kullanılmaya başlandı. Örneğin hem çitin takıldığı yere güzel bir görüntü yayması, hem sınırları belirlemesi, hem de güvenliği sağladığı gerekçesiyle çim çit sistemleri oldukça tercih ediliyor. Bir yandan bahçenizi güzelleştirirken diğer yandan da bahçenizin güvenliğini sağlayan çim çit sistemleri herhangi bir sulama ya da budama gibi zahmetleri olmadığı için size ayrı bir masraf çıkarmadan uzun yıllar boyunca severek kullanacağınız bir sistem olacaktır. Güvenliğinizi sağlamak için ya da bahçenizin güzelleştirmek için ihtiyacınız olan tüm çitleri firmamıza gelerek bulabilirsiniz. Farklı çit türleri vardır ve sizin isteğinize göre bu çit türleri firmamız tarafından bahçenize takılır. İster bahçenizi güzelleştirecek çim çit türlerini kullanabilir isterseniz dayanıklı ve güvenli gördüğünüz tel çit sistemini bahçenizde kullanabilirsiniz. İsteğiniz ciddi güvenlikli bir çit sistemiyse o zaman size tavsiyemiz tel çit sistemi ya da jiletli tel sistemidir. Her ikisi de çitin arka tarafına ulaşmayı ve çitten atlamayı oldukça güçleştiriyor. Çünkü sivri bir şekilde yapıldığı ve dokunulduğunda can acıtan bir sistem olduğu için bahçeniz ve evinizin güvenliği tel çit sistemleriyle oldukça artıyor. Firmamız çit takıldıktan sonra çitte oluşabilecek herhangi bir arızada ücretsiz olarak tamirini yapacak ya da gerekirse değişimini yapacaktır. Tel çim çit firması olarak çitin takılacağı alanın ölçüsünü aldıktan sonra sizin isteklerinize uygun bir şekilde çitinizi takacak, üstelik bir yıl süreyle de garanti kapsamına alacaktır. İsteğinize uygun her türlü çit tipini en uygun fiyatla ve yüksek kalitede firmamızdan temin edebilirsiniz.

Jiletli tel sistemi nerede kullanılır?

Jiletli tel sistemi kullanılacak yer güvenliğinin üst düzeyde olmasını istediğiniz bir yer olmalıdır. Jiletli tel sistemleri telin arkasına geçmeyi zorlaştırdığından eğer bir yerin güvenliğini arttırmak istiyorsanız bu tel sistemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dikenli tel sistemi kullanarak da aynı etkiyi alabilirsiniz. Tel sistemleri hakkında daha fazla bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

İsteğime uygun ve boyutta tel çit takılacak mı?

Firmamıza başvurmanız halinde istediğiniz boyutta ve istediğiniz şekilde tel çit bahçenize takılacaktır. Firmamız bu konuda size her türlü şekilde yardımcı olacak ve tamamen müşteri memnuniyetini ön plana çıkaracak şekilde işlerini halledecektir. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik sayesinde siz de uzun yıllar rahatlıkla kullanacağınız çitinize firmamız sayesinde kavuşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Birecik Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

Birecik Birecik Panel Bahçe Kapısı

Birecik Panel Bahçe Kapısı

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Dikenli Tel Firmaları

Birecik Dikenli Tel Firmaları

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Tel Çit İmalatı

Birecik Tel Çit İmalatı

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Bahçe Kapı Sistemleri

Birecik Bahçe Kapı Sistemleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Dekoratif Çim Çit

Birecik Dekoratif Çim Çit

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Tel Örgü Sistemleri

Birecik Tel Örgü Sistemleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Panel Çit Fiyatı

Birecik Panel Çit Fiyatı

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Tel Çit Montajı

Birecik Tel Çit Montajı

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!