Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

İnsanlar evlerinin ya da iş yerlerinin bahçesine çit taktırıp kendilerinin ve binanın güvenliğini sağlamak istiyorlar. Bahçenizde ya da iş yerinizin çevresinde kullandığınız çitler artık eskidiyse ya da değiştirmek istiyorsanız ya da bahçenizin bir çite ihtiyacı olduğunu düşünüp çit taktırmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bahçenizin görüntüsünü değiştirmek istiyorsanız ve eğer daha iyi bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız çim çit sistemi tam size göre bir sistemdir. Çim çit sistemleri hem takıldığı mekanın görüntüsünü güzelleştirirken hem de bahçenizin sınırlarını belirleyip güvenliğini oluşturuyor. Çim çit taktırmanın en iyi tarafı ise gerçek çimlerin aksine düzenli olarak bakım istemiyor ve sulama gerektirmemesidir. Ama buna rağmen ilk günkü güzelliğini kaybetmiyor. Çim çit sistemleri genelde evlerin bahçelerinde tercih edilirken daha fazla güvenlik gerektirecek yerlerde tel çit sistemi tercih ediliyor. Siz de bulunduğunuz ortamın daha çok güvenlik gerektirdiğini düşünüyorsanız etrafına tel çit, dikenli çit gibi farklı türde çit döşeyebilirsiniz. Firmamıza başvurmanız halinde çim çit sistemi, tel örgü sistemi, dikenli tel sistemi, panel çit gibi farklı çit isteklerinizde yardımcı oluruz. Firmamız isteğinize uygun çitleri başvurmanız halinde takılacak yerin ölçüsünü aldıktan sonra takar. Uzman ekibimiz sayesinde pişman olmadan en iyi hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz. Tel örgü fiyatlarını öğrenmek ve çit sistemleri hakkında bilgi almak için firmamızı arayabilir ya da bizi ziyaret edebilirsiniz.

Dikenli tel sistemi nerede kullanılır?

Dikenli tel sistemi kullanılacak yer güvenliğinin üst düzeyde olmasını istediğiniz bir yer olmalıdır. Jiletli tel sistemleri telin arkasına geçmeyi zorlaştırdığından eğer bir yerin güvenliğini arttırmak istiyorsanız bu tel sistemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda jiletli tel sistemi kullanarak da aynı etkiyi alabilirsiniz. Tel sistemleri hakkında daha fazla bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Çit sistemleri nelerdir?

Çim çit sistemleri, panel çit sistemleri, tel örgü sistemleri, jiletli tel sistemleri, dikenli tel sistemleri, kafes tel gibi sistemler mevcuttur. Aynı zamanda bahçeye raylı kapı ve panel bahçe kapısı da taktırarak güvenliğinizi arttırabilir ve çitlerle birlikte güvenliği iki katına çıkartabilirsiniz. Tek yapmanız gereken firmamıza başvurarak sizin için en uygun çit sistemini belirlemektir.

Bozova Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!