Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Her insan güvende olmak ister, gizliliğini korumak ister. Gizliliğin ve güvenliğin korunması en önemli hususlardan biridir. Bahçemizi, evimizi çim çitlerle korumak hem güvenli hem de oldukça estetik durmaktadır. Üç farklı çit modelimiz bulunmaktadır. Bunlar; çim çit, tel çit ve panel çittir.  Çim çit sistemlerimiz ve ürünlerimiz güneşe karşı korumasıyla bahçeli ve havuzlu evlerde en çok tercih edilen çit modelidir.  Çim çitlerimiz suya ve havaya dayanıklıdır, solma yapmaz. Çim çitlerimiz ayrıca bir bakım istemez su tutmanız yeterli olmaktadır. Çim çitlerimiz panel çift sistemlerimiz ile sentetik çim ile kaplanır ve böylece yapımız daha dayanıklı hale gelir. Mülkünüzü değiştirdiğiniz veya taşındığınız zaman çim çitlerinizi oldukça kolay söküp çıkarabilir istediğiniz yere tekrar monte edilmesini sağlayabilirsiniz. Uzun ömürlü olduğu için çitlerimiz 2. El kullanımlarına da olanak tanır.  Tel çit sistemleri ile firmamızda en güzel şekilde bulabilir gerekli bilgiyi bizlere telefon numarasından ulaşarak alabilirsiniz. Dekoratif ve estetik bir görüntü elde etmek amacıyla kullanılan çim çit aynı zamanda görüntü, güneş ışığı ve rüzgâr kesme özelliğine de bire bir mekanızmadır ve buna sahiptir. Kullanım alanları okul, villa, site çevreleri, fabrika binalarıdır. Ayrıca çöp konteyneri, atık toplama alanları, trafo merkezleri gibi kötü görüntü oluşturan unsurların üstüne kaplanarak estetik bir görüntü oluşturmak için de kullanılır. Siz değerli müşterilerimiz bizleri tercih etttiğiniz için teşekkür ederiz.

Ne tür hizmetlerimiz bulunmaktadır?

Firmamıza ne tür hizmetler bulundurduğumuzu sorduğunuz zaman size şu cevabı verebilmekteyiz panel bahçe kapıları hizmetimiz bulunmaktadır. Panel Çit sistemleri ile oluşturulan alanı ve kapı Sistemleri ile giriş çıkış sağlamak amacıyla ve aynı zamanda güvenle alanlar yaratmak amacıyla belirlenen kapılara bu adı veriyoruz. Aynı zamanda dilerseniz jiletli tel sistemleri hizmetimiz de bulunmakta sizlere bu konuda her türlü yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizi tercih etmeniz, bizi her zaman gururlandırır. Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Tel çim çit fiyatları ne kadardır?

Tel çit fiyatları hakkında bilgi almak istediğinizde bizimle detaylı iletişime geçmeniz bizim açımızdan ve sizin açınızdan daha iyi olacaktır çünkü bu durum tel çitin uzunluğuna ve genişliğine göre değişebilmektedir. Panel çit fiyatları; için belirlenen standart birim fiyatımız m2 50 TL 55 TL arasındadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz her zaman sizleri firmamıza bekleriz. Bizler siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Her insan güvende olmak ister, gizliliğini korumak ister.

Halfeti Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

Halfeti Halfeti Panel Bahçe Kapısı

Halfeti Panel Bahçe Kapısı

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Dikenli Tel Firmaları

Halfeti Dikenli Tel Firmaları

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Tel Çit İmalatı

Halfeti Tel Çit İmalatı

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Bahçe Kapı Sistemleri

Halfeti Bahçe Kapı Sistemleri

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Dekoratif Çim Çit

Halfeti Dekoratif Çim Çit

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Tel Örgü Sistemleri

Halfeti Tel Örgü Sistemleri

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Panel Çit Fiyatı

Halfeti Panel Çit Fiyatı

SİPARİŞ VER

Halfeti Halfeti Tel Çit Montajı

Halfeti Tel Çit Montajı

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!