Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Bahçelerimizin ve evlerimizin güzel görünmesi için genellikle evimize ve bahçelerimize her türlü dekorasyonu dener dururuz. Yeter ki evimize bahçemiz güzel olsun çünkü estetiğe önem vermekteyiz. Bu da dekorasyonun bir diğer örneği olarak aslında bahçe çitlerini örnek gösterebiliriz. Yani tel Çit sistemlerini örnek gösterebiliriz. Bu sistem hem estetik bir görüntüye hem de güvenliğinin sağlanmasını sağlayan sistemdir. Hem bahçemizin güzel olmasını sağlar hem evimizin güzel olmasını sağlar hem de güvenliğimizi bununla birlikte sağlamaktadır. Çim Çit Sistemleri yeni nesil olmakla birlikte oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Aslında genel olarak yapay halı sahalarda yapay çimleri görebiliyoruz aslında halı dan farklı bir yapıdadır o yüzden bu tür çitler yeni nesil çift olarak kabul edilmektedir. Tel çim Çit ürünlerimiz oldukça pratik olmakla birlikte kullanımı ve montajı da aynı zamanda bununla birlikte kolaydır montajının kolay olmasının yanı sıra sökülmesi ve takılması farklı bir alana taşınması değiştirilmesi veya çıkartılması gibi durumlarda sıkıntı yaşamayacağınız için pratiktir. Pratik olduğu için genellikle kişiler tarafından fazlasıyla tercih edilmektedir. Kullanım alanları nelerdir denildiğinde genel olarak şu cevabı verebiliyoruz. Genel olarak güneş ışıklarına karşı oldukça kuvvetli ve içerisinde bulunan PVC ile üretilmiştir. Bir çok işlemden geçerek ve bu şekilde dayanıklılığını kazanır. Bu tel çim Çit sistemleri asla hiçbir şekilde yanmaz ya da alev almaz şekilde üretilmiştir.

Hangi amaçlarla kullanılabilir?

Yalnızca güvenlik olarak değil de aynı zamanda işlevinin de ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Görüntü olarak da güzel bir görüntüsü bulunuyor.Tel çim Çit sisteminin diğer bir adı aslında tamamı ile yapılmış olan bir örgü sistemidir yani tel örgü sistemleri olarak geçmektedir. Dilerseniz firmamız tarafından Kafes tel hizmetimiz bulunmaktadır. Aynı şekilde Jiletli-Tel sistemleri hizmetimizi sizler için bulunmaktadır bu sistem hırsızlıkların önlenmesi amacıyla çok önemlidir. Yani caydırıcı bir yöntemdir diyebilme imkanına sahibizdir.

Fiyatları nasıldır?

Fiyatlar açısından net bir şey söylemek maalesef mümkün değildir çünkü bir çok etken birbirini etkiler. Uzunlukları ve enleri gibi durumlarda fiyatlarını etkilemektedir. Panel çit fiyatlarımız ise değişebileceğini öne sürdüğümüz gibi belirlenen standart fiyatı ise metre kare başıma 50 tl ya da 55 tl arasında değişmektedir. Sizleri daima firmamıza beklemekteyiz. Bizler siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Her insan güvende olmak ister, gizliliğini korumak ister. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Harran Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!