Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Çim Çit sistemleri  nedir diye sorduğunuz taktirde size şu sorunun cevabını bu şekilde cevaplıyoruz. Bahsedilen panel çit sistemleri hiçbir şekilde Paslanma ya oksitlenme ya özel bir PVC si sentetik çim ile kaplanması veya birleştirilmesi neticesinde oluşan yapıdır. Böylece yapısı olarak hem çok dayanıklı olmayı başarabilmiş hem de sağlam olması en büyük özelliklerinden biridir. Aynı zamanda çim çit panelleri yanmaya ve solmaya karşı bununla birlikte yıpranmaya karşı daha dayanıklı olmaktadırlar bir diğer önemli özelliklerinden biri de çok kolay temizleyebilirsiniz yani bu konuda sıkıntı çekebileceğinizi zannetmiyoruz. Fakat temizlik işlemi için kimyasal malzemeleri kesinlikle kullanmamanız gerektiğini vurgulamak gerekiyor. Eğer kimyasal kullanırsanız farklı kimyasallarla birlikte zarar görme olasılığı oldukça yüksektir. Kullanılan yerlere göre panellerin kurulum yöntemleri ve kullanılan aksesuarlara göre farklılık arz edebilme olasılığı yüksektir. Örnek verecek olursak duvar uygulamalarında metal direkler gerekli olmayabilir ancak daha farklı alanlarda yani metal direkler bağlantı elemanları kullanmanız gerekebilir işte şunu unutmayın ki önemli husus malzemelerin en iyi kalitede olmasıdır. Daha iyi bir örnek verecek olursak fırında kurutma işlemi ile çim Çit paneller daha dayanıklı hale gelebilir. Genellikle dekorasyon ve peyzaj alanında kullanılıyor. Okulların evlerine görebiliyoruz bu tür durumları binaları ve sitelerin çevrelerine çim Çit kullanımını oldukça yaygın bir şekilde görmekteyiz. Özellikle müstakil evlerde tercih edilen bir sistemdir.

Dekoratif midir?

Dekoratif çim Çit panellerimiz hem görüntü olarak hem de güvenlik olarak en çok tercih edilen en çok fonksiyonel bir üründür. Aslında bu tür ürünler şöyle bahsedebiliriz ki her biri birer tel örgü sistemleri arasındadır yani aslında hepsini bir amacı vardır. Kullanımı açısından bahsedecek olursak oldukça kullanışlı ve faydalıdır güvenlik ihtiyaçları karşılamak için gayet ideal bir üründür. Çim Çit paneller aslında genellikle gördünüz mü müstakil evlerde villalarda dubleksi evlerde veya sitelerde genellikle görüyoruz.

Tel çim çit fiyatları ne kadardır?

Tel çit fiyatları hakkında bilgi almak istediğinizde bizimle detaylı iletişime geçmeniz bizim açımızdan ve sizin açınızdan daha iyi olacaktır çünkü bu durum tel çitin uzunluğuna ve genişliğine göre değişebilmektedir. Panel çit fiyatları; için belirlenen standart birim fiyatımız m2 50 TL 55 TL arasındadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz her zaman sizleri firmamıza bekleriz.

Hilvan Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!