Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Tel çit sistemleri ev, okul, bahçe gibi alanların etrafını çevirmek amacıyla kullanılır. Bu yapıların kullanımı ve kurulumu son derece basittir. Gün geçtikçe gittiğimiz yerlerde tel örgü sistemlerinin ve çim çit sistemlerinin daha sık kullanılmaya başladığını görürüz. Dekoratif durması sebebiyle ve dışarıdan görünümü engellemesi nedeniyle birçok işletme ve ev sahibi tarafından sık tercih edilmeye başlanmıştır. Bu sistemler havuzlarda, futbol sahalarında, hayvanat bahçelerinde ve sayılamayacak kadar çok alanda sık sık kullanılmaktadır. Çim çit ve tel örgü sistemlerinin kurulumu kolay olduğu gibi istediğimiz zaman sökülmeside çok basit bir işlemdir. Bu sistemleri sık sık değiştirmemiz ve temizliğini yaptırmamız gerekmez. Bu rahatlığı ve konforu sağladığı için birçok insan tercih eder. Yalnız her şeyde olduğu gibi bu sistemlerde kullanılan ürünlerin de hem iyisi hem de kötüsü bulunmaktadır. Kaliteli olan sistemleri tercih etmediğiniz takdirde ömrü çok uzun olmayabilir. Firmamızda her bütçeye uygun kaliteli panel çit sistemleri, tel çit sistemleri ve çim çit sistemleri bulunmaktadır. Eğer sizler de istediğiniz alanların etrafını kapattırmak, ev ve bahçelerinizin dış görünüşüne daha dekoratif bir görünüm kazandırmak istiyorsanız firmamızla iletişime geçerek istediğiniz sistemi en kısa sürede uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz. Tüm sistemler hakkında detaylı bilgi almak için web sitemize göz atabilir sitemizde bulunan numaralarımızdan müşteri hizmetlerimize ulaşarak detaylı fiyat bilgisi alıp istediğiniz tarihe randevu oluşturabilirsiniz.

Çim çitler nerelerde kullanılır?

Çim çit sistemleri ve tel örgü sistemleri çevre çitlerinde, aralara bölme yapmak amacıyla ve doğa görünümü kazandırmak için restoran, havuz, kafe, aile bahçesi gibi alanlarda kullanılır. Bunların yanı sıra ev, bahçe, villa, futbol sahası, hayvanat bahçesi, huzurevleri ve çocuk kreşleri gibi çeşitli alanlarda da güvenliği sağlamak ve dekoratif görünüm sağlamak amacıyla sık sık kullanılır.

Çim çit fiyatları nedir?

Çim çit fiyatları ve tel çit fiyatları üretimlerinde kullanılan tel ve plastik oranına göre değişiklik göstermektedir. Yaptırmak istediğimiz alanın büyüklüğüne göre ve ne kadar tel ve plastik kullanılacağına göre metre kare hesabı yapılarak fiyatlar belirlenir. Çim çit sistemlerini yaptırmadan önce alanın ölçüsünü aldırmak ve daha sonra fiyat bilgisi alarak işleme başlamak mağdur olmamamız açısından son derece önemlidir.

Suruç Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

ÜRÜNLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tel Çim Çit Sistemleri | Jiletli Tel

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!