Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Beyaz eşyaları günümüzde herkes tercih etmektedir çünkü herkese göre kolay bir hale geldiği için herkesin hayatını kolaylaştırdığı için insanlar bu yönden beyaz eşyaları tercih etmektedir. Günümüzde çamaşır makinesi hayatımıza girmese bu durum bizi çok zorlayabilirdi aynı zamanda bulaşık makinemizde hayatımıza girmeseydi işlerimiz şimdiki kadar kolay olur muydu? Hayır. Olmazdı. Birkaç yıl öncesine kadar teknolojik aletler yokken yani beyaz eşya gibi hayatımızı kolaylaştıracak şeyler henüz çıkmamışken hayat muhtemelen daha zordu çünkü şu an yaşlı olan anneannelerimiz ve babaannelerimiz bu konuda bizlere söyler. Beyaz eşyalar günlük hayatımızda en çok tercih ettiğimiz ürünlerin başındadır. Bunların başında ise çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gelmektedir. Günümüzde artık tek bit tuşla çamaşır makinesini çalıştırıp bir sürü olan kirli çamaşırlarımızı yıkayabiliyoruz. Aynı zamanda tek bir düğmeyle yine kirli olan ve yağlı olan bulaşıklarımızı yıkanmasını sağlayabiliyoruz. Çalışan ve çocuklu olan bir ev hanımının ve annenin en büyük rahatlıklarından biridir. Beyaz eşyalarımıza her ne kadar dikkatli baksak ve özen göstersek de dahi belirli bir zaman sonra problem çıkarmaları çok normaldir böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınız da kesinlikle bu durumdan kendinizi sorumlu tutmayın çünkü her şeyin bir ömrü olduğunu unutmayın bu normal bir durumdur. Bu tür durumlarda beyaz eşya servisleri sizin yanınızda, sakın korkmayın. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Beyaz eşya servisleri hangi işlemleri gerçekleştirir?

Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz işlemler arasında Buzdolabı servisi mevcuttur. Aynı zamanda çamaşır makinanızda sorun oluştuğunda ise çamaşır makinesi servisi olarak da hizmet vermekteyiz. Fırınınız da arıza olduğunda fırın servisi olarak da hizmetimiz mevcuttur. Aynı zamanda sadece buzdolabı çamaşır makinesi ve fırında bulaşık makinesinin de haricinde küçük ev aletlerine de aynı şekilde servis ve tamir işlemlerimiz bulunmaktadır. Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz ve hizmete sunduğumuz bir diğer servis ise küçük ev aletleri servisidir.

Fiyatları nasıldır?

Beyaz eşya servisi olarak hizmet verdiğiniz bu alanda sizler için net bir fiyat söyle yemekteyiz çünkü sorunun boyutuna göre bu değişebilir. Her marka aynı şekilde malzemeyi tedarik edemeyeceğimiz için bu tür durumlarda yine fiyatta oynamalar olacağı için ama en basitinden buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi gibi ürünlerin teknik servis hakkında kısaca en düşük ücretimiz 150 200 arası başlamaktadır. Tabi bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağız. Beyaz eşyamızda herhangi bir sorun olduğu taktirde bizler aradığınız zaman bizler sizlere en güzel şekilde yardımcı olacak en hızlı şekilde probleminizi gidermeye çalışacağız

Akçakale Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!