Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Günümüzde en çok tercih ettiğimiz ve bizler tarafından en çok kullanılan sunulan şeylerden biri beyaz eşyalardır beyaz eşyalar günlük hayatında herkesin hayatında oldukça kolaylaştırmıştır. Düşünsenize çamaşır makinesi olmasa biz ne yapardık aynı zamanda bulaşık makinesi olmasa biz ne yapardık? Eskiden büyük annelerimiz ve büyük babalarımız teknoloji aletler amadan önce işlerin nasıl yapıyordu ya o zamanlar şartlar çok daha vardı işte şu anki zaman için en büyük zenginliklerden biri aslında teknolojik aletin hayatımıza girmesidir ve bu tür şeyler sayesinde hayatımız kolaylaşmıştır. Beyaz eşyalar günlük hayatımızda en çok kullandığımız ürünlerdir. Annelerimiz ve ev hanımlarının genellikle en çok kullandığı beyaz eşyalardan biri ise çamaşır makinesi bulaşık makinesidir. Çamaşır makinesi bizleri çok büyük dertten kurtulmakta ve çamaşır yıkama işleminin sadece makinenin içine yani kazana çamaşırları atmakla bu işlem gerçekleştir aynı zamanda bulaşık makineleri ne de sadece içlerine doğrulanmış bir şekilde Bulaşıklarınızı attığımızda tertemiz bir şekilde karşımıza çıkarlar tek bir düğmeyle bunu halledebiliyoruz. Çamaşır makinesi ve bulaşık makineleri yani beyaz eşyalar hayatın yoğun temposundan biraz olsun kurtarmaktadır. Aldığımız ve çok para döktüğümüz beyaz eşyalarımıza zarar gelmesini hiç kimse istemez tamam fark etmeden de olsa belirli bir zaman sonra beyaz eşyalarımızda sorunlar çıkabilir. Kötü bir durumla karşı karşıya kaldığınızda kesinlikle kendinizi suçlamayın çünkü belirli bir zaman sonra beyaz eşyalarını sorun çıkması çok normaldir.

Peki beyaz eşyada sorun çıktığında nereye başvurmalıyım?

Her beyaz eşya sıkıntı çıkarması çok normal bir durumdur kesinlikle korkmayın ve endişelenmeyin. Beyaz eşya dediğimiz şey bir makinadır ve onların da bir beyni vardır. Sürekli çalıştıklarını da hiç unutmayın. Çünkü her şeyin belli bir ömre olduğu için aynı zamanda beyaz eşyalarımız için de bu geçerlidir. Bu yüzden beyaz eşya servisleri bu tür sorunlar karşısında sizlere yardımcı olabilmek için hizmet vermektedirler biz de firmamız olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.

Servis olarak hangi hizmetlerden yararlanabilirim?

Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz işlemler arasında Buzdolabı servisi mevcuttur. Aynı zamanda çamaşır makinanızda sorun oluştuğunda ise çamaşır makinesi servisi olarak da hizmet vermekteyiz. Fırınınız da arıza olduğunda fırın servisi olarak da hizmetimiz mevcuttur. Aynı zamanda sadece buzdolabı çamaşır makinesi ve fırında bulaşık makinesinin de haricinde küçük ev aletlerine de aynı şekilde servis ve tamir işlemlerimiz bulunmaktadır. Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz ve hizmete sunduğumuz bir diğer servis ise küçük ev aletleri servisidir.

Birecik Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!