Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Beyaz eşyalar bir evin olmazsa olmaz parçalarındandır. Evlerimizin en önemli yardımcıları olduğundan evimizde yaptığımız en ufak işi bile beyaz eşyalarımız sayesinde çok daha kolay bir şekilde halledebiliyoruz. Beyaz eşyalar her gün düzenli olarak kullanıldığı ve gün içerisinde birkaç kez kullanıldığı için bir süre sonra bozulabiliyor. Bozulduğu zaman ne yazık ki zor bir durumda kalabiliyoruz. Bu sebeple bozulan beyaz eşyayı hızlı bir şekilde tamir ettirmek istiyoruz. Ancak bu tamiri kendimiz yapmamalıyız çünkü kendimiz bir beyaz eşyayı tamir ettirmeye çalışırsak eğer onu daha fazla bozabilir hatta kullanılmayacak duruma getirebiliriz. Eğer evinizde bir beyaz eşya bozulduysa ve tamir ettirmeniz gerekiyorsa mutlaka bir beyaz eşya teknik servisine başvurmalısınız. Örneğin buzdolabınız bozulduğu zaman kendiniz tamir etmeye çalışmak yerine bir buzdolabı tamircisi çağırarak beyaz eşyanızı çok daha iyi ve sağlam bir şekilde tamir ettirebilirsiniz. Ya da çamaşır makineniz bozulduğu zaman bir çamaşır makinesi tamircisi çamaşır makinenizde oluşan sorunu sizden çok daha iyi bir şekilde anlayıp size bu konuda çok daha fazla yardımcı olacaktır. Firmamız bu konuda sizin için en iyi hizmeti vermektedir. Bünyesinde çalışan birçok beyaz eşya tamircisi ile birlikte evlerinizde ya da iş yerlerinizde kullandığınız beyaz eşyalar bozulduğu zaman firmamız bu konuda size en iyi yardımı sunacaktır. Bir beyaz eşyanız bozulduğu zaman tek yapmanız gereken şey firmamıza haber vermektir.

Ev ankastre ürünlerim bozuldu ne yapmalıyım?

Eğer evinizde kullandığınız ev ankastre ürünleriniz bozulduysa yapmanız gereken tek şey firmamızı arayarak bir ev ankastre ürünleri tamircisi çağırmaktır.  Firmamız bünyesinde çalışan tamirci hızlı bir şekilde evinize gelerek bozulan ev aletini inceleyip titiz bir işçilikle ev aletinizi tamir edecektir. Siz de bu sayede aynı gün içerisinde ev ankastre ürünlerinizi tekrar kullanmaya devam edebileceksiniz.

Beyaz eşya servis fiyatları ne kadar?

Eğer beyaz eşyalarınız bozulduysa ve bunun için uygun bir servis arıyorsanız firmamız bu konuda tam olarak sizin aradığınız tarzda bir firmadır. Hem uygun fiyatları hem de kaliteli işçiliği sayesinde bozulan beyaz eşyalarınız hızlı bir şekilde tamir edilecektir. Beyaz eşya fiyatlarımız tamir edilmesi gereken beyaz eşyaya ve bozulma derecesine göre değişiklik göstermektedir. En doğru bilgiyi almak için mutlaka firmamızla iletişime geçmelisiniz.

Bozova Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!