Ceylanpınar Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Beyaz eşyalarımız gün içerisinde sıklıkla ve düzenli olarak kullandığımız eşyalardır. Beyaz eşyalar sayesinde ev işlerinde yükler azalır ve hızlı ve daha pratik bir şekilde ev işlerimizi halledebiliriz. Örneğin çamaşır makineleri evimizin en büyük yardımcıları olarak kirli çamaşırlarımızı bizim yerimize hızlı bir şekilde yıkar. Bu sayede biz de çamaşır yıkamaya ayıracağımız vakti çok daha farklı şeylere ayırabiliriz. Bu ve bunun gibi beyaz eşyaların bizim için çok büyük faydaları vardır. Ancak bozuldukları zaman ne yazık ki ev işlerimiz aksayabiliyor. Düzenli olarak kullandığımız beyaz eşyalar bir süre sonra uzun süreli kullanımdan dolayı bozulabiliyor. Bu bozulmanın bazen ne yaparsak yapalım önüne geçemiyoruz. Bu yüzden eğer bozulan bir beyaz eşyamız olursa ilk olarak tamir etmeye çalışıyoruz. Ancak kendimiz yaptığımız tamir her zaman işe yaramıyor ve mutlaka bir teknik servisine ihtiyaç duyuyoruz. Beyaz eşya teknik servisi olarak ihtiyacınız olduğu an profesyonel ekibimizle birlikte bozulan beyaz eşyalarınızı hem titiz hem de kaliteli işçilikle tamir edeceğimizden emin olabilirsiniz. Bozulan buzdolabınız için bir buzdolabı tamircisi, bozulan fırın için bir fırın tamircisi ya da bozulan bir ev aleti için ev aletleri tamircisini firmamıza başvurarak çağırabilir ve bu sayede siz de hızlı bir şekilde bozuk beyaz eşyalarınızı tamir ettirebilirsiniz. Bizi arayarak beyaz eşya teknik servis fiyatlarını öğrenebilir ve bozulan beyaz eşyalarınız için bir teknik servis elemanı çağırabilirsiniz.

En uygun beyaz eşya servisi nerede?

Eğer uygun bir beyaz eşya servisi arıyorsanız firmamız en uygun beyaz eşya servisi olarak sizin her daim hizmetinizdedir. Bozulan beyaz eşyalarınızı hem uygun fiyatlar hem de yüksek kaliteyle hızlı bir şekilde tamir ettiriyoruz. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamızı arayarak bize ulaşmak ve tamir edilecek beyaz eşya hakkında bilgi vermektir. Detaylı fiyat bilgisi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Çamaşır makinem bozuldu, ne yapmam lazım?

Eğer çamaşır makineniz bozulduysa kendiniz tamir etmek yerine en uygun olan beyaz eşya teknik servisine başvurmaktır. Başvurduğunuz teknik servis sizin için evinize bir çamaşır makinesi tamircisi gönderecek ve bu sayede çamaşır makinenizde oluşan sorunu öğrenebilir ve hızlı bir şekilde tamir ettirebilirsiniz. Firmamızı arayarak beyaz eşyalarınız için evinize tamirci çağırtabilirsiniz.

Ceylanpınar Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!