Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Son dönemde rağbetin arttığı beyaz eşya servisi epeyce bir sükse yapmış durumdadır. Bunun temel sebebi pandemi döneminde evet tıkılmamızdan dolayıdır. Çoğunlukla ilk bozulan ve çağırdığımız ilk servislerden bir tanesi olan çamaşır makinesi servisi sizlerin imdadına yetişmektedir. Çünkü pandemi döneminde her ne kadar evde olsak da günde yaklaşık bir iki defa çamaşırlarımızı yıkamak durumunda kaldık. Çünkü virüsün yayılma tehlikesinden dolayı günlük hayatta ettiğimiz titizliğin belki de üç dört katını etmek zorunda kaldık. İkinci bozulan şeylerden bir tanesi ise tabi ki de buzdolabıdır. Bu da evde olduğumuz sürece sürekli açılıp kapanan aletlerinden bir tanesidir. Buzdolabının kapağı evde bulunduğumuz zaman boyunca açılıp kapanmaktadır bu da tabi ki ufak tefek arızalara yol açmaktadır. Bunun için ise buzdolabı servisi arıyoruz. Bu tür eşyalar için çoğunlukla beyaz eşya tamircisi denen bütün beyaz eşyaları tamir edebilen servisler bulunmaktadır. Bu servisleri ile iletişime geçerek sizlerin de bozulan herhangi bir ürünü var ise mutlaka ama mutlaka bu tür ürünlere danışarak tamir ettirmenizi tavsiye ederiz. Ancak ürününüzün garantisi var ise bu tür tamirci yerine beyaz eşya özel servisine gitmenizi tavsiye ederiz. Zira sigortanızın yani garanti kapsamında olan ürününüzün bu tür arızalanmasına karşı sigortası bulunmaktadır. Bunun için ise yapmanız gereken bu özel servislere gitmektir. Bu tür ürünleriniz bozuldu ise bu televizyon alabilir ya da fırında olabilir fark etmeksizin bozulduğu zaman servise gitmenizi tavsiye ederiz. Eğer fırınım bozuldu ise fırını üreticinizin size önermiş olduğu servisine gitmenizi tavsiye ederiz yani fırın tamircisine değil, fırınınızın özel servisine gitmeniz gerekmektedir. 

Ürünün sigorta kapsamında olduğunu nasıl anlarım?

Eğer ürününüzün sigorta kapsamı dolmadı ise ve yapılan hata yani oluşan arızalanma sizden kaynaklı değil ise yani kullanıcı kaynaklı değil ise ürününüzün müşteri hizmetlerini arayarak sizlere bir servis yönlendirilmesini rica edebilirsiniz. Size yönlendiren servisinin yetkili bir servis olup olmadığını mutlaka ama mutlaka sormanızı tavsiye ederiz.

En uygun beyaz eşya servisi nerededir?

İnternete kendinize uygun bir beyaz eşya servisi bulabilirsiniz. Bu çoğunlukla fiyatlandırma ve mesafe olarak size en yakın olan beyaz eşyacı olarak geçer ancak sizler bu tür beyaz eşyacılar yerine işini bilen ve işinin ehli olan ustalar ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Çünkü birazcık masraftan kaçayım derken daha çok masraf ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Halfeti Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!