Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Evlerimizde en çok kullandığımız teknolojik aletlerden bazıları da şüphesiz ki beyaz eşyalardır. Hayatımızda birçok alanda bize kolaylık sağlayan bu aletler maalesef ki kimi zaman arıza yapabilmektedir. Arıza yaptığı zaman ise tek çözüm servis çağırmaktadır. Örneğin buzdolabınızın motoru bozuldu. Buzdolabı tamircisi çağırarak dolabınızdaki sorunu giderebilirsiniz. Aksi takdirde yiyecekleriniz bozulabilir ve çok daha büyük sorunlara yol açabilir. Fırınınızda bir arıza olduğu takdirde ise fırın tamircisi çağırarak sorunun ne olduğunu tespit ettirebilir ve tamir ettirerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bu beyaz eşyalardan birinde bile sorun olduğu takdirde yemek yapma çamaşır yıkama vesaire günlük işler aksar. Her evde her zaman kirli çamaşır çıkar. Çamaşır makinesinde bir arıza olduğu takdirde maalesef ki çamaşırları elde yıkamak zorunda kalır ve çok çok zorlanırsınız. Bu sorunun önüne geçmek için çamaşır makinesi servisi çağırarak makinenizi tamir ettirebilirsiniz. Böylece çamaşırlarınızı makine yıkarken siz daha başka işlerle uğraşabilir veya dinlenebilirsiniz. Veya bu büyük aletler yerine ankastre ürünlerinizde bir arıza olduğu takdirde ev ankastre ürünleri tamircisi çağırarak ürünlerinizi tamir ettirebilirsiniz. Evdeki beyaz eşya setleri adeta evin can damarı gibidir. Ayrıca beyaz eşya tamircilerine çok fazla ücret ödemek istemiyor iseniz internette en uygun beyaz eşya servisi olarak arama yaptırarak en uygun servisleri bulabilir ve çağırabilirsiniz. Böylece tamircilere çok fazla ücret ödememiş olursunuz.

En yakın beyaz eşya servisini nasıl bulabilirim?

En yakın beyaz eşya servisini İnternet’te arama yaptırarak bulabilirsiniz. Bu beyaz eşya servislerinin konumlarına bakabilir ve size en yakın olanına ulaşabilirsiniz. Ulaştıktan sonra ise fiyatlandırma bilgisi alabilir ve servis çağırabilirsiniz. Dilerseniz servis çağırmak yerine bozulan eşyanızı kendiniz servise götürüp yaptırabilirsiniz Böylece ek ücret ödemekten kurtulmuş olursunuz.

Servise gönderdiğim beyaz eşyam kaç gün içerisinde geri gelir?

Servise gönderdiğiniz eşya yoğunluğa bağlı olarak öncelikle sıraya alınır. Daha sonra sıranız geldiğinde ise beyaz eşyanızdaki sorun ustalar tarafından hemen giderilir. Sorun giderildikten sonra ise beyaz eşyanız nakliye kamyonu unda yüklenir ve adresinize doğru yola çıkar.

Siverek Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!