Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

İnsanlar eskiden günümüze kadar beyaz eşya ev düzme mobilya gibi şeylere çok önem vermişlerdir evlenen çiftler ilk olarak çeyiz düzme adı altında evlerini düzmeye başlarlar bu ev düzmelerde beyaz eşya mutfak eşyaları buzdolabı çamaşır makinesi koltuklar mobilya vb çok önemli faktördür bu eşyalar gelinler için çok önemlidir bir beyaz eşyanın garanti süresi çok önemlidir beyaz eşyalar bozulduğu zaman beyaz eşya servisi devreye girer. En uygun beyaz eşya servisini çağırırız. Buzdolabının bozulması yiyecekler için çok tehlikelidir buzdolabımız bozulduğunda direkt buzdolabı servisini ararız ve belli bir ücret karşılığında servis sorunumuzu çözer aynı şekilde evimizde bulunan küçük ev aletleri de çok önemlidir küçük ev aletleri olarak kastettiğim eşyalar mikser gibi ürünlerdir bu ürünler bozulduğunda ise ev aletleri tamircisini çağırırız küçük bir ücretle hemen tamir edebilirler. Hatta garantisi varsa ve kullanıcı hatası değilse ücretsiz bir şekilde tamir ederler. Günümüzde çok fazla beyaz eşya satıldığı için ve günde en az 10 evden ikisinin beyaz eşyaları fırınları ya da herhangi bir elektronik eşyaları bozulduğu için teknik servislere çok ihtiyaç vardır. Mesela fırınımız bozulduğunda yeni fırın almak yerine daha uygun bir fiyatla anlaşarak fırın tamircisi çağırabiliriz. Çok eski bir fırın olmadığı süreçte yeni aldığımız bir eşya ise fırın tamircisi çağırmak daha karlı bir iştir özetle beyaz eşya mobilya gibi ürünlere evlilikler çoğaldığı için talep artmıştır. Talep artınca eşyaları bozulma oranı da fazlalaşmıştır bu yüzden teknik servislere daha fazla ihtiyaç vardır.

En çok bozulan beyaz eşya hangisidir?

En çok bozulan beyaz eşya buzdolabı ve çamaşır makinesidir. Çamaşır makineleri belli 1 kilonun üstünde atılırsa çamaşır makinesine ağır gelebilir. Bu yüzden daha hızlı bozulurlar ya da dijital çamaşır makinelerinin dijitali bozulunca çamaşır makinesini çalıştırmak çok zordur.

Bozulan eşyanın yenisini mi almalıyız?

İnsanlar direkt yeni aldıkları bir eşya bozulunca teknik servisle uğraşmak yerine yenisini almayı tercih ederler. Ancak teknik servis daha az maliyetlidir. Eşya çok eski ise yenisini almak mantıklıdır ama yeni ise garanti süresi dolmamış ise teknik servis çağırmak bütçemiz açısından da daha uygundur.

Viranşehir Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!