Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Günümüzde çok fazla beyaz eşya satışı vardır bu satışlar ekonomimiz için çok iyidir. Beyaz eşyalarda en çok ilgi gören eşya bulaşık makinesidir. Geçmişte kadınlar bulaşıkları ellerinde yıkarlarmış. Ellerinde yıkadıkları zaman elleri zamanla tahriş olurmuş ve sıcak suyun altına tuttukları için deterjanla temas ettiği için elleri bir süre sonra hassaslaşırmış. Bunun yanında elimizde bulaşık yıkamak su israfını da fazlasıyla sağlarmış. Bu yüzden günümüzde çok fazla bulaşık makinesi satılmaya başlanmıştır. Bulaşık makineleri satıldıkça beyaz eşya servisleri ne daha fazla ihtiyaç olmuştur. En uygun beyaz eşya servisi bulmak için fiyat araştırılması yapılmalıdır. Beyaz eşya servisi bulduktan sonra eşyalarımızı beyaz eşya tamircisi ne bırakmalıyız. Eğer garantimiz var ise aldığımız yerin beyaz eşya teknik servisine başvurmalıyız. Bu şekilde eşyamızı ücretsiz bir şekilde tamir ettirebiliriz. Ayrıca bir fırın aldığımızda da bu sorunları yaşayabiliriz. Fırınımız ışıkları bozulabilir kekimizi güzel yapmayabilir ya da koyduğumuz yemekleri pişirmeyebilir bu sorunun ne olduğunu anlamak için direkt fırın tamircisini çağırmalıyız. Fırın tamircisi sorunun ne olduğunu direkt bularak fiyat çıkartabilir. Eğer fiyat bize uygun gelirse fırın tamircisine fırınımızı tamir ettirebiliriz. Özetle beyaz eşyalara mobilyalara rağbet arttıkça ve aldığımız eşyalar bozulmaya başladıkça eşyaların teknik servislerine ihtiyaç duyarız. Sizlerde evlerinizde bundan nasıl gereken biraz eşyalarınıza tabii ki bizleri arayabilir ve bunlarla alakalı yardım talep edebilirsiniz.  

Yeni evlenen kişilerin kalitesine dikkat ettiği beyaz eşya nedir?

Yeni evlenen kişilerin kalitesine dikkat ettiği beyaz eşya kesinlikle hepsidir. Çünkü her eşyanın farklı bir özelliği vardır. Mesela bir çamaşır makinesi olmadığında kokmuş kıyafetleri ellerimizde yıkamak zorunda kalabiliriz ya da bir bulaşık makinemiz olmadığında pis tabakları ellerimizde yıkamak zorunda kalabiliriz. Bu yüzden her beyaz eşya kaliteli olmalıdır ve garantisi ne kadar uzunsa o kadar iyidir.

Teknik servisler maliyetli midir?

Günümüzde eşyalar tam garanti süresi bitince bozulurlar. Garanti süresi boyunca ne hikmetse eşyalarımız sapasağlam çalışır. Garanti süresi içinde eğer bozulursa ve kullanıcı hatası değil ise ücretsiz bir şekilde teknik servis sorunu çözebilir. Ama kullanıcı hatası ise garantisi olsa dahil belli bir miktar ücret istenir. Aldığımız ürün yeni ise teknik servisi çağırmak daha mantıklıdır ve maliyeti daha azdır.

Haliliye Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!