Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Genel olarak baktığımız zaman yeni bir eve taşındığını daha ilk ihtiyacımız olan şey mobilyalardır. Tabii ki mobilyalardan sonra ikinci olarak ihtiyaç duyacağımız şeyler de vardır. Bunlar da beyaz eşyalardır. Hatta bazı insanlar için mobilyadan çok beyaz eşya daha da önemlidir. Çünkü beyaz eşya olmadığı zaman ne evin mutfağını kullanabiliriz ne yemeklerimizi buzdolabında stok yapıp market alışveriş yapabiliriz, ne de çamaşırlarımız koyabileceğimiz bir alan olmuş olur. O yüzden beyaz eşyalar bizim için oldukça önemli ve değerli eşyalardır. Bozuldukları zaman beyaz eşya özel servis işi yapan iş yerlerini çağırırız. Bozuldukları zaman hayatımızdaki aksaklıklar oldukça fazla ve zorlayıcı olmaktadır. Mesela çamaşır makinemiz bozulduğu zaman ve çamaşır makinesi servisine göndermediğimiz durumlarda kirli çamaşırlarımız birikerek hem kalacaktır hem de yıkamadığımız için kıyafetlerimizi giyemeyecek ve o kıyafetleri ihtiyacımız olduğunda kullanamayacak durumda olacağız . O yüzden herhangi bir beyaz eşyamız bozulduğu zaman beyaz eşya servisini arayarak beyaz eşyalarımızı tamir ettirebilir hem de bu durumlardan kurtulmuş oluruz. Tabii ki sadece evimizde bozulan şeyler beyaz eşyalar değildir küçük ev aletleri de sıklıkla bozulmakta olup teknik arıza yaşarlar bu gibi durumlarda da ev aletleri tamircisini arayarak ev aletleri tamircisi neden yardım alırız ve Ev aletlerimizi tamir ettirmiş oluruz.  Ankastre ürünleri de çok önemlidir ve bozuklukları zaman yine ev ankastre ürünleri alanında uzmanlaşmış tamirciler de bulunmaktadır yani kısacası evimizdeki her eşya için bir tamirci bulmak mümkündür.

Çamaşır makinemiz bozulduğunda ne yapmalıyız?

Çamaşır makineleri evimiz için çok önemli olan makinelerdir ve bu yüzden oldukları zaman hemen tamir ettirilmeleri gerekir. Ve genellikle çamaşır makineleri günlük olarak çok fazla kullanıldığı için daha fazla bozulan beyaz eşyalardan bir tanesidir çünkü her eşya gibi her sil ve ürünün belli bir kullanım süresi vardır ve aynı zamanda üst üste kullanıldığı zaman makinelerimiz daha çok yorulmaktadır o yüzden makinemiz bozulduğunda ya da arızalandığında çamaşır makinesi ustası çağırmalıyız.

Beyaz eşyamız bozulduğunda ne yapmalıyız?

Yine çamaşır makinesinde olduğu gibi beyaz eşyalarımız da da oldukça fazla bozulmalar ve tamirata ihtiyaç olmaktadır. Tamiratı ihtiyaç olmasa bile düzenli olarak herhangi bir aksaklık da beyaz eşyalarımızı kontrol ettirmeli belli bir kullanım süresinden sonra da yenisini almalıyız. Tabii ki vaktinden önce bozulursa beyaz eşya teknik servisini arayarak tamir ettirmemiz mümkündür. Eğer beyaz eşyayı yeni aldıysak ve karşı taraftan kaynaklı bir arıza ise beyaz eşyamızı değiştire de biliriz. 

Eyyübiye Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!