Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Şanlıurfa Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Hepimizin bildiği üzere Türkiye’den 3 tane fay hattı geçiyor. Bunlar; Kuzey Anadolu fay hattı, Doğu Anadolu fay hattı ve Batı Anadolu fay hattıdır. Dünyanın en aktif fay hatlarından biri olan Kuzey Anadolu fay hattı ve Ege’den geçen fay hattının kendi içinde dokuza ayrılması nedeniyle, Türkiye'de sık sık deprem meydana gelmektedir. Bu depremler sonucundan can ve mal kaybı olmak üzere tüm toplumumuz kötü etkilenmekte ve üzülmektedir. Elimizden depremin önlenebilmesine yönelik hiçbir şey gelmemektedir. Bu doğal afetler ile yaşamayı öğrenmeli ve elimizden gelen tedbirleri alarak, bu süreci sağlıklı ve az hasar alacak şekilde yönetmeliyiz. Böyle konularda Sigorta kasko şirketleri bizim için avantaj sağlamaktadır. Yaşanan doğal afetlere baktığımız zaman bu sadece deprem değil, seller, su taşkınları, kuraklık, kıtlık, yangınlar gibi insan hayatını olumsuz yönden etkileyen çok unsur bulunmaktadır. İlk olarak sağlık sigortası yaptırarak kendimizi ve sevdiklerimizin can sağlığını en iyi şekilde korumaya çalışmalıyız. Sağlık sigortası ile insanların maddi gücüne bakılmaksızın meydana gelebilecek hastalık riskine karşı, toplumun bütün insanlarının sağlık hizmetlerinden eşit ve adil şekilde ulaşabilmesi ve faydalanabilmesi sağlanmaktadır. Kendi canımızı güvene aldıktan sonra oluşabilecek tehlikelerden sonra mağduriyet yaşamamak için varsa evimiz için ev sigortası yaptırmamızda önemlidir. Bu ekonomik şartlarda tekrar ev alıp, eşyalarını dizmek kolay olmadığı için var olanı korumaya almak bizim ve sevdiklerimizin psikolojisi içinde oldukça önemlidir.

Sigorta ve kasko nedir?

Sigorta kelimesini en basit anlamda tanımlayacak olursak; önceden alınan düzenli ödemeler karşılığında birinin ya da bir malın herhangi bir sebeple ileride karşılaşabileceği zararı gidermek için yapılan sözleşmedir. Kasko ise; kara taşıtları sigortası yani araç sigortasıdır. Aracınızın yanması, kaza geçirmesi, çalınması gibi talihsizliklerde aracınızda oluşabilecek bütün zararları karşılar.

Sigorta sistemi nasıl işler?

Sigortalama sisteminin mantığında aynı durumdan mağdur olan kişilerin oluşturduğu ödemelerin ortak olarak kullanılması ve zararların karşılanmasıdır. Bu yönüyle toplumsal dayanışma ve yardımlaşma oluşturur. Risklerden meydana gelecek hasarların karşılığı bu ödemelerden sağlanır. Ödemeler oluşan risklere göre daha küçük miktarlara bölünür. Çünkü ev sigortası ve araç sigortası gibi zararlar yüksek ödemeler meydana getirir. Böylelikle sigortalılar hasar neticesinde tek seferde yüklü paralar ödemekten kaçınmış olurlar.

Şanlıurfa Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!