Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Evren üzerinde meydana gelen her olumsuzluktan tüm canlılar olumlu veya olumsuz etkilenir. İnsanlar ise diğer canlılardan farklı olarak düşünme, problem çözme gibi yetilere sahip olduğu için bu süreçleri kontrol etmeye, bu süreçten çıkabiliyorsa kârlı çıkmaya veya meydana gelebilecek olumsuzlukları minimuma indirmeye çalışır. İnsanlar ölüm ve bazı hastalıklar haricinde her şeyin çaresini, çıkış yolunu bulmaya çalışmışlardır. Halâ da olumsuzluklara çare aramaya ve bulunan çözümleri de geliştirmeye devam etmektedirler. Can ve mal sağlığımızı koruyamadığımız zamanlarda bundan sonrası için yapılacaklar hususunda yardımımıza sigorta kasko şirketleri koşmaktadır. İnsanlık hâli dalgın olduğumuz günler, zamanlar oluyor ve bazı şeyleri yapmayı unutabiliyoruz. Evde ocağı açık bırakıp evden çıkmak, ütüyü prizden çıkarmayı unutmak, elektriksel arızaların olması gibi olaylar hepimizin başına zaman zaman gelmiştir. Bazen bu tarz durumlara bir facia çıkmadan müdahale ettiğimiz oluyor. Müdahale edemediğimiz ve kötü sonuçlarda ise buna örnek olarak evde yangın çıktığını varsayalım ve evimizde yangın sigortası olmadığını düşünelim. Böyle zamanlarda donup kalıp ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sevdiklerimizin sağlığından endişe duymamızın yanında üstüne bir de evsiz kalmamız gibi durumlar ekleniyor. Birilerinin bize yardım etmesini bekliyoruz. Oysa evimize ev sigortası yaptırsak böyle durumlarda sadece sevdiklerimizin sağlığını düşüneceğiz. Her gün çalışıp, daha yaşanabilir ve güzel bir hayat için uğraşlar veriyoruz. Sevdiğimiz lüks arabayı alıyoruz ve biz ona ne kadar dikkat edersek edelim bir başkasının alkol alması veya uykusuz olması neticesiyle bize çarpması sonucu burada bizde mağduriyet yaşıyoruz. Böyle olumsuzluklar karşısında araç sigortasının olması iki taraf içinde kolaylık sağlıyor.

Sigorta neden önemli?

Başımıza gelecek olumsuzluk yaşanmadan önce alınan tedbir, bizim için önemli olur. En önce içimiz rahat olur. Çünkü ortada bir kayıp yoktur ama olmayan kayıp için güvencesini oluşturmuşuzdur. Beklenmedik riskler karşısında manevi üzüntünüzle beraber maddi kaygılarınız olmaz. Çünkü sağlık sigortasından tutun her türlü olumsuzluğun maddi yönden telafisi parasal olarak mümkündür.

Hasar nasıl giderilir?

Başımıza aksilik geldi ve evde hasar meydana geldi diyelim ilk olarak sigortalı şahsın, anlaşmalı olduğu ev sigorta şirketini araması ve hasar kaydı yapması durumu bildirmesi gerekiyor. Durumdan haberdar olan sigorta şirketi ise hasarın kontrolü için eksper yönlendirir ve hasarın incelenmesini, rapor tutulmasını sağlar. Bu eksper anlaşmalı olan sigorta şirketinden bağımsızdır. Sigorta şirketi eksper raporunu inceler ve sigorta teminatı içindeki zararların karşılanmasına yönelik sigortalıya tazminat ödemesini gerçekleştirir.

Akçakale Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!