Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Özellikle son zamanlarda her türlü riskin bulunduğu, olumsuzluklara gebe olabilecek bu coğrafyada hayatımızı, evimizi, arabamızı kısacası sağlığımızı ve mal varlığımızı güvence altına almak isteriz. Bunun için başvurabileceğimiz en sağlıklı yöntem sigorta şirketleriyle anlaşmaktır. Sigorta herhangi bir riske karşı doğabilecek zararları gidermek için kullanılan mali yöntemdir.  Bu risklerle sigorta kasko şirketleri ilgilenmektedir. Sigorta kasko şirketleri, sigorta işlerinin yönetilmesi, işletilmesi, satışı ile ilgilenen şirkettir.  İnsanların tüm varlık ve siyasal, sosyal, ekonomik girişimleri riskli belirsizliklerin tehdidi altındadır. Örneğin henüz yeni aldığımız bir arabanın araç sigortasını yaptırırız. Oluşabilecek riskleri önceden öngöremediğimiz için bir nevi sağlama alma durumu sağlarız. Sigorta, oluşabilecek risklerin gerçekleşmesi halinde doğan zararı karşılar, böylece geleceğin bizler için maddi açıdan belirli hale gelmesini sağlar. Sigortalar kişilere ve kurumsal firmalara güven sağlar. Herhangi bir olumsuzlukta sigorta sahibinin uğrayacağı maddi zararlar karşılanır. Gelin görün ki sigorta deyince akla gelen her türlü maddi güven bir yana en önemli sigorta tipi ise sağlık sigortasıdır. Kişilerin öncelikle sağlıklarının korunmasını, sağlık riskleri ile karşılaşmaları halinde ise oluşan harcamaların finansmanını sağlayan sigortayı, ifade etmektedir. Kişilerin ekonomik düzeyine ve isteğine bakılmaksızın, ortaya çıkacak hastalık vb riskine karşı, toplumun bütün fertlerinin sağlık hizmetlerinden eşit, ulaşılabilir ve etkili bir şekilde faydalanması amaçlanmıştır. Bunun yanı sıra oluşabilecek birçok sorun için sigorta sözleşmeleri vardır. Bunlardan biri de yangın sigortalarıdır. Yangın sigortası meydana gelebilecek yangın, yıldırım düşmesi gibi doğal afetler gibi durumlar sonucu oluşan buharın ve ısının konut, bina ve işyerlerine verdiği maddi hasarları teminat altına alarak karşılayan sigorta türüne verilen addır. Yine bir doğal afet olarak deprem sigortasını örnek verebiliriz.  Ülkemizin deprem bölgesinde ve sürekli risk altında olmasından dolayı biraz daha ağırlık verilmesi gereken bir konudur. Deprem ve deprem sonrasında meydana gelen yangın, tsunami ve yer kaymasının neden olabildiği maddi zararları, nakit şekilde karşılar. Son zamanlarda zorunlu hale getirilmiştir. Bu yazılardan yola çıkarak hem hayatımızı hem maddi varlıklarımızı güvence altına almak şarttır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası nedir?

Bu sigorta poliçesi, hali hazırda Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı olarak sigortalı olan kişilerin, SGK anlaşmalı özel hastanelerde ekstra bir ücret ödemeden muayene, tahlil ve tedavi hizmeti almasını sağlayan bir poliçedir. Yani herhangi bir sigorta şirketinden Tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü aldıysanız SGK ile anlaşması olan hastanelerde tedavi olur, yüksek kalitede sağlık hizmeti alırsınız ve SGK’nın karşılamadığı miktarı sigorta şirketiniz sizin yerinize öder.

  Sağlık sigortası hangi durumları kapsamaz?

Genellikle isteğe bağlı gerçekleştirilen operasyonları ve bu operasyonlardan doğabilecek komplikasyonları karşılamıyor. Ek olarak poliçe tarihinden önceki durumlar ve anlaşmalı olmayan kurumlardan yaptırılan işlemler de yine kapsam dışı kalıyor. Diş tedavisi giderleri, gözlük camı, çerçevesi ve lens giderleri, kısırlık tedavisi süreci, zayıflama amacıyla gerçekleştirilen mide ameliyatları, tüm estetik operasyonlar, sünnet, doğuştan kaynaklanan hastalıklar, SGK aracılığıyla karşılanmayan masraflar vb durumları kapsamamaktadır.

Birecik Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!