Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Güvenlik ihtiyacı duyuyoruz elbette peki ya güvence ihtiyacı… Kendi güvenliğimizin yanında elimizde olan, kazandığımız, sahip olduğumuz pek çok malı mülkü kaybetmek ve geri döndürememek için almadık. Peki ya olası kaza ve risk durumlarında sahip olduğumuz şeylerin de güvence de olduğunu bilsek iyi olmaz mı? Örneğin yeni aldığımız arabayla ertesi gün kaza yapmayacağımızın garantisini kim verebilir? Ya da yeni açtığımız bir iş yerinin birkaç ay sonra yanıp kül olmayacağının garantisini verebilir misiniz? İşte tam bu nokta da karşımıza güvende hissedebileceğimiz bir meslek grubu çıkıyor. Sigortacılık. Sigorta şirketleri sağlığımızdan tutun da evimizi, arabamızı ve hatta iş yerlerimizi de güvenceye alıyor. Belli bir ödenek dahilinde elimizdeki malların hasarında bize bir güvence sağlıyor. Bu da bizi her türlü olumsuzluğa karşı güvende hissettiriyor. Örneğin iş yerimiz için yaptırdığımız sigortanın adı iş yeri sigortası diye geçmektedir. İşyerindeki muhteviyatınızı yangın, hırsızlık, sel ve su baskınından; iş durması ve kira kaybına kadar birçok riske karşı güvence altına alabilirsiniz. Bu bütçenizi biraz zorlayacak olsa da herhangi bir kötü durumun olma ihtimaline karşı içiniz rahat edecektir. Bunun hesaplamasını sigorta şirketleriyle yapabilirsiniz. Sigorta acentaları size paket programlar sunup işyerinize en uygun seçeneği sunacaktır. Bazen de zorunlu olarak yaptırmamız gereken sigortalar vardır. Bunların başında gelen ise trafikte karşı tarafa verilen zararı karşılamak için yapılan trafik sigortası gelir. Trafik sigortaları hem kendimizi hem de karşı tarafı güvence altına alır. Olası kaza durumunda iki tarafın da hasarını ve zararını karşılayacak bir çeşit güvencedir. Bu sistem sayesinde araca bağlı bir hatada meydana gelen sorun araç sigortası tarafından karşılanmaktadır. Birçoğumuzun duymadığı ev sigortasına giren bir sigorta türü vardır. Artı Konut Sigortası dediğimiz bu sigorta tipi ile konutun dışında sizin veya sigorta kapsamındaki bir yakınınızın kapkaça uğraması sonucu oluşabilecek maddi zararları karşılayabilirsiniz. Konutunuzda bulunan mücevherat ve değerli eşyalarınızın çalınması sonucu uğrayacağınız zararları, poliçede belirtilen limitler dâhilinde temin edebilirsiniz.

Ev sigortası ne işe yarar?

Deprem, yer kayması, su tesisatındaki sorunlar nedeniyle evi su basması ya da hırsızlık gibi durumlar maddi olarak kayıplar getirebilir. Ev sigortaları ise poliçenizde yer alan teminatlar ve limitler doğrultusunda maddi kayıplarınızı karşılar. Örneğin Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası’nın ek teminatı olan eşya sigortası sayesinde hırsızlık durumlarına karşı elektronik ürünlerinizi koruma altına alabilirsiniz. DASK ise deprem nedeniyle evinizde oluşan zararları limitler dâhilinde karşılar.

Ferdi kaza sigortası nedir?

Beklenmedik kaza riski nedeniyle kendinizi teminat altına alabileceğiniz bir sigorta türüdür. Ferdi kaza sigortasına örnek olarak beklenmedik kazalara ilaveten deprem, sel, yer kayması ve terör olaylarına karşı sigorta poliçenizin sizi teminat altına alması verilebilir. Ferdi kaza sigortası genel şartları kapsamında sigorta hizmetine başvurabilmek için 18- 60 yaşları arasında olmanız yeterlidir.

Bozova Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!