Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

İnsanlar çalışıp mal mülk sahibi olmak isterler. Çalışıp para kazandıktan sonra ihtiyaçlarına yönelik yatırım yapmaya başlarlar. Bu ihtiyaçlardan bazıları diğerlerine göre daha önceliklidir. Öncelikli ihtiyaçlar arasına ev ve arabayı koyabiliriz. Hemen hemen insanların hepsi çalışıp para kazanınca ilk olarak araba veya ev sahibi olmak isterler. Çoğu insan araba ve ev sahibi olmak için uzun uğraşlar verir ve uzun yıllar çalışmak zorunda kalır. Oldukça meşakkatli ve uzun bir süreç sonucunda almış olduğumuz araba ve evin değeri gözümüzde oldukça yüksek olur. Evimize ve arabamıza zarar gelsin istemeyiz. Fakat her ne kadar istemesek de bizim kontrolümüz dışında ev veya arabamıza zarar gelebilme ihtimalini de göz önünde bulundurmalıyız. Bu ihtimali önlemek veya ortadan kaldırmak çoğu zaman bizler için söz konusu bile olmaz. Bu durumlarda yapabileceğimiz şey ise önceden gelebilecek zararlara karşı önlem almaktır. Oluşabilecek zararlara karşı önlem almak için sigorta yaptırabiliriz. Evimize ve arabamıza yaptırmış olduğumuz sigorta gelebilecek zarar ve hasarları telafi eder. Oluşabilecek zararların telafisi için sigorta yaptırmak istersek kendimize uygun sigortayı tercih etmeliyiz. Farklı isimlerde ve konularda sigorta türleri vardır. Sigorta türleri neye sigorta yaptıracağımıza göre değişiklik göstermektedir. Evimize gelebilecek zararlar için yaptıracağımız sigortaya ev sigortası denilmektedir. Arabamız içinde sigorta yaptırmak isteyebiliriz. Arabamız için yaptıracağımız sigortaya ise araç sigortası adı verilmektedir.

Nereden sigorta yaptırabiliriz?

Sigorta yaptırmak için sigorta şirketleri vardır. Bu şirketlere sigorta kasko şirketleri adı verilmiştir. Sigorta yaptırmak için bu şirketlere müracaat etmemiz gerekmektedir.  Bu şirketler bizlere sigorta türleri hakkında bilgi verir. Aynı zamanda bu şirketler sigorta türlerinin neleri kapsadığı hakkında da bizleri bilgilendirir.

Meydana gelen doğal afetler için sigorta türü var mıdır?

Sigorta kendi içinde farklı türlere ayrılır. Bu türler farklı şekillerde isimlendirilir. Sigorta türleri meydana gelen hasarların oluş biçimine göre de isim almaktadır. Örneğin doğal afet olan deprem için de bir sigorta türü vardır. Buna deprem sigortası adı verilmiştir. Bu sigorta deprem sırasında ve sonrasında oluşan hasarları gidermek için yaptırılır.

Ceylanpınar Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!