Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Ülkemiz özel konumundan kaynaklı fay hatları üzerinde toprak parçaları bulundurmaktadır. Ülkemizin fay hatları üzerinde toprağın bulunması bazı olaylara sebep olmaktadır. Bu olaylar bazen iyi bazen ise kötü sonuçlar doğurmaktadır. Kötü sonuçlar doğuran olaylara depremleri örnek gösterebiliriz. Fay hatları ülkemiz üzerinden yoğun olarak geçtiği için deprem riski taşıyan ülkeler arasında yer almaktayız. Böyle bir bölgede yer almanın getirisi olarak sık sık artçı depremler ile karşı karşıya kalmaktayız. Artçı depremler düşük şiddette gerçekleşmektedir. Bu sebeple Artçı depremleri çoğu zaman hissetmeyiz olup bittiğinin farkına bile varmayız. Bu depremlerin düşük şiddette olmasının bir diğer sonucu ise deprem sonrası hasar veya enkaz oluşmamasıdır. Artçı depremlerin yanında bir de büyük depremler vardır. Bu depremlerin şiddeti orta veya yüksek olabilmektedir. Oluşan büyük depremleri şiddetinden kaynaklı net olarak görür ve hissederiz. Ne yazık ki büyük depremlerin sonucunda can ve mal kayıpları olabilmektedir. Hiçbirimiz deprem sonrası can veya mal kaybı yaşamak istemeyiz. Bunu önlemek pek mümkün değildir. Fakat bunun için önlemler almamız hasarımızı en aza indirgeyecektir. Sağlam yapılarda oturmak bir önlem olabilir. Bunun yanında alabileceğimiz bir diğer önlem ise sigorta yaptırmaktır. Sigorta şirketleri deprem sonrası oluşabilecek hasarlar için deprem sigortası yapmaktadır. Depreme karşı önlem almak için sigorta yaptırmak istiyorsak sigorta kasko şirketlerine giderek bize uygun deprem sigortasını seçip yaptırabiliriz.

Farklı sigorta türleri var mıdır?

Sigorta genel bir başlık altında toplanmakla birlikte kendi içinde farklı türlere ayrılır. Bu türlerin oluşumu genelde neye sigorta yaptıracağımıza göre değişkenlik gösterir. Bu türlerin isimlendirilmesi de genelde neye sigorta yaptıracağımıza göre yapılır. Bundan dolayı birden fazla sigorta çeşidi vardır. Bu çeşitlere örnek verecek olursak evimiz için yaptırdığımız ev sigortasını ele alabiliriz. Sigorta türlerine verebileceğimiz bir diğer örnek ise araçlarımız için yaptırdığımız araç sigortasıdır.

Sigorta şirketleri ne işe yarar?

Sigorta şirketleri sigorta hizmeti sunmak için oluşturulmuş bir kurumdur. Sigorta şirketleri bizlere isteklerimiz doğrultusunda sigorta önerisinde bulunur. Bizlere sunmuş olduğu bu öneriyi açıklar. Sigortanın neleri kapsadığı hakkında da bizleri bilgilendirir.

Halfeti Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!