Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Yaratılış olarak tüm canlılar kendisini güvende hissetmek ister. İçgüdüsel olarak tüm canlılar kendisini oluşabilecek tüm olumsuz etkenlere karşı korumaya çalışır. Kendimizi korumanın çeşitli yöntemleri vardır. Gün içerisinde birçok tehlikeyle karşılaştığımız durum ortaya çıkar. Bu durumlardan kurtulmak veya önceden önlem almak için sigortaya başvurabiliriz. Beklenmeyen ve aniden ortaya çıkan zarar verici durumların olumsuz sonuçlarını en aza indirmek veya ortadan tamamen kaldırmak için bir güvence yöntemi olan sigorta tercih edilir. En huzurlu ortamımız olan evlerimiz için deprem sigortası başta olmak üzere birçok sigorta türü bulunmaktadır. Deprem olduktan sonra ortaya çıkan maddi zararların poliçenize belirtilmiş limitlerle nakit olarak karşılanır. Yaşadığınız yerin tamamı veya yarısı zarar görmüş olsa da güvence altına alınmış olur. Yaşadığımız yerin bir güvence altında olduğunu bilmek bize iyi gelir. Ev sigortası herhangi bir doğal afet sonucu oluşan hasarlara karşı evinizi garanti altına alır. Teminat kapsamına göre evinizdeki eşyalarınızı sel, su baskını, deprem, yangın, hırsızlık gibi birçok olası duruma karşı güvence altına alır. Evinize hırsız girdi ama televizyonu düşürdü çalamadan kaçtı bu gibi durumlarda da ev sigortası televizyon poliçeniz korumaktadır. Bu sigorta türü zorunlu değildir ama çoğu insanın tercih ettiği bir güvenlik tedbiridir. Evimiz yok neden yaptıralım ki diye düşünebilirsiniz. Kiracı olsanız bile bu sigortayı yaptırabiliyorsunuz. Eşyalarınızı bu sigorta ile güvence altına alabilirsiniz.

Rutubet masraflarını sigorta karşılıyor mu?

Rutubet özellikle nem oranı yüksek şehirlerin en büyük dertlerinden bir tanesi. Sağlık konusunda da dikkat edilmesi ve önlem alınması gereken bir konu. Rutubet masraflarını karşılaması için poliçede izolasyon hasarları teminatı olması gerekir. Tabi bu teminat sadece rutubetle kalmayıp kar ve yağmur sonucu oluşan boya ve badana iş masraflarını karşılar. Ev sigortası rutubeti karşılayan sigorta çeşididir. Hasar tespit edildikten sonra size en kısa zamanda taahhüt edilen ödeme yapılır. Böylelikle bu masraftan da kurtulmuş olursunuz.

Sigorta yaptırırken dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir?

Sigorta ayrıntıları barındıran bir konu olduğu için oldukça dikkat etmemiz gereken bir konu. Canımızı emanet ettiğimiz gibi emeklerimiz sonucu aldığımız her şeyimizi koruyan bir sistemdir. Öncelikle bilgilerinizi doğru bir şekilde sigorta şirketine vermeniz gerekiyor. Araştırma yapmalısınız sigorta şirketine sigortanızın neleri kapsadığını öğrenmelisiniz. Özellikle sağlık sigortası öncelikli olmak üzere ödemenizi zamanında yaptırmış olmanız gerekiyor. Kontrol ederek herhangi bir acil durumda zamanında müdahale edilmesi için önemlidir.

Suruç Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!