Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Bizleri güven altına alan sigortalardan artık herkes yararlanmakta ve yeni dönem ile birlikte insanlar bilinçlenmiş olduğu için sağlık, araç, ev ve konutlarını küçük primler ödeyerek yaşanacak olumsuz sonuçlar karşısında maddi olarak daha az paralar ödeyerek insanların önlem alacağı bir hizmet sektörüdür. Birçok sigorta çeşidi vardır. Hatta bazı Sigortalar zorunlu hale gelmiş ve yapılmadığı taktirde suç sayılmaktadır. Bunlardan en basiti trafik sigortasıdır. Trafik sigortası araçlar tarafından da yaşanan olumsuz kaza ve durumlarda karşı tarafa verilen zararın belli bir kısmını öder ve kaza yapan kişilerin maddi anlamda yardımcı olmaktadır. Genellikle trafik sigortası ile araç sigortası karıştırılmaktadır. Araç sigortası ise yaşanan bir kaza, çalınma ve üçüncü şahıslar tarafından yapılan araca saldırı ve gasp gibi konularda oluşan hasar sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Trafik sigortası gibi zorunlu olmayan araç sigortasını sizlerde yaptırarak aracınızı güvence altına alabilirsiniz. Bunun için işinde profesyonel olan sigorta kasko şirketleri araştırarak yararlanabilirsiniz. Sadece araç değil evleriniz için de sigorta yaptırabilirsiniz. Evlerinizde olan yangın, hırsızlık gibi olumsuz durumlarda ev sigortası yaptırarak konutlarınızı güvence altına alabilirsiniz. Sadece değerli mal varlıklarınız için değil aynı zamanda aileniz ve kendiniz için de sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu sağlık kuruluşları tarafından tedavi görebilir ve yararlanmanızı sağlamakta olup bunların ücretini karşılar. 

•Sigorta yaptırmak neden önemli bir konudur? 

Yaşayacağımız olumsuz durumları maalesef tahmin edemeyiz. Ama önceden bunun önlemini alırsak hem maddi hem de manevi olarak kendimizi güvende hisseder ve olası durumlarda daha az zarara uğrayarak bu durumu kolay atlatabiliriz. Neden küçük primler ödeyerek hayatımızı ve mal varlıklarınızı güvence altına almayalım ki? Önlem ve tedbirli olmak her zaman olumsuz durumları daha kolay atlatmamızda yardımcı olur. 

•Nelere sigorta yaptırabiliriz? 

Aslında her şey için sigorta yaptırabiliriz. Ev sigortası, sağlık sigortası ve bahsettiğimiz bizim için önemli olan araç sigortalarından yararlanabiliriz. Hatta telefonlarımız için bile sigorta yaptırarak olumsuz durumlarda yaşanan kırılma, çalınma, bozulma gibi olaylarda bu sigortadan yararlanabiliriz. Kimi zaman haber olan ünlü kişiler tarafından yapılan sigortalar hepimizi şaşırtmış fakat futbolcuların bacaklarını, oyuncuların yüzlerini bile sigortalattığı doğrudur. Bizler için ne önemliyse onu sigortalatabiliriz. Bunun bir sınırı yoktur. 

Viranşehir Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!