Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Hayatta başımıza gelecek olumsuz durumları önceden bilemez ve bunları yaşadığımızda ise hem maddi hem de manevi sıkıntılar yaşamaktayız. Böyle durumlarda en çok tercih edilen ve faydasını gördüğümüz kurum sigorta şirketleridir. Sigorta şirketleri bizim için önemli ve kıymetli mal varlıklarımızın ve girişimlerimiz için olumsuz durumlar yaşadığımızda maddi olarak hasarımızı karşılar ve insanlar için çok önemli bir güven kaynağı olmaktadır. Kişi ve kurumlar için oldukça önemli olan sigorta günümüzde bazı konularda zorunlu hale gelmiştir. Birçok kişi değerli mal varlıkları için sigorta yaptırmaktadır. Birçok sigorta çeşitliliği vardır. Ülkemizde de en çok tercih edilen ve zorunlu hale gelen trafik sigortasıdır. Trafik sigortası oluşabilecek kaza gibi olumsuz durumlarda sizin aracınız ve kaza sonucu diğer kişilere verilmiş olabilecek zararları karşılayan ve güvence altına alan sigortalardır. Aynı zamanda yaptırılmadığı taktirde büyük yaptırımları olan bu sigorta herkes için oldukça önemlidir. Sizlerde sigorta kasko şirketleri araştırarak bu işleminizi yaptırabilir aracınızı güvence altına alabilirsiniz. Yine en çok tercih edilen bir diğer sigorta da işyeri sigortasıdır. İşyeri sigortası yeni açacağınız yer için oldukça önemli bir işlemdir. Çünkü iş yeri açmak hem masraflı hem de ileriye dönük sorun ve sıkıntılar yaşanacağından her türlü eşya ve makineler güvence altına alınır. 

•Sigorta şirketlerinin faydaları nelerdir?

Sigorta şirketleri mal varlıklarımız için bir güvence kaynağıdır. Yaşanacak olumsuz durumlar sonucunda oluşan maddi hasar ve sorunları karşılar ve kişiler için bir güven kaynağı olduğu için tercih edilmektedir. Kişiler kendi şahsi mal varlıkları veya kurumları için sigorta şirketlerinden yararlanmaktadır. Örneğin deprem bölgesinde oturuyor iseniz ve eviniz fay hattı üzerindeyse kesinlikle deprem sigortası yaptırmanız gerekmektedir. Olası bir durumda küçük bir çatlağı bile sigorta şirketi üstlenerek sizin için halletmektedir. 

•Neden sigorta yaptırmalıyız? 

Maalesef olumsuz olayların ne zaman ve nasıl olacağını bilemeyiz. Özellikle araç konusunda her trafiğe çıkan aracın kaza riski olmaktadır. Böyle durumlarda başınıza kötü bir durum olan kaza geldiğinde çok büyük maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. İşte böyle zamanlarda kesinlikle araç sigortası bizlere çok yardımcı olur ve bizleri bu olası durumlarda rahatlatır. Hiçbir maddi kayıp yaşamadan aracınız ve 3. şahıslara verilen zarar sigorta şirketiniz tarafından ödenir. 

Haliliye Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!