Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Öncelikle sigorta şirketleri nedir? Ne işe yarar ile başlayalım. Sigorta şirketleri olası kaza ve hasar durumlarında sigortasını yaptırdığımız evimiz aracımız vb. eşyalarımızı veya hayat sigortaları ile geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz. Birçok farklı sigorta çeşidi mevcuttur. Her birinin kullanım başvuru şartları ve olay sonrasında getirileri ve faydaları birbirinden farklıdır. Örneğin trafik sigortası olası kaza durumlarında karşı tarafın maddi hasarını karşılarken kasko sizin hasar kaybınızı telafi eder. Trafik sigortası yaptırımı zorunludur. Kasko ise kişiye bağlı seçenektir. Trafik sigortası sadece araç hasarını değil aynı zamanda kişilerinde zararlarını karşılamaktadır. Kazalar hayatımızın her anında geliyorum demez. Olası tüm risklere ve can kayıplarına karşı sağlık sigortası da oldukça gerekli bir husustur.  Trafik sigortası Türkiye de en sık kullanılan sigortalardan biridir.  Polis çevirme ve kontrollerde araçta bulunması zorunlu bir belgedir. Aynı zamanda deprem sigortası da yapımı zorunlu işlemlerden birisidir. Deprem sigortası doğrudan deprem hasarı veya depremden kaynaklı ortaya çıkan tsunami, yangın gibi kazalardan sonra binanın bölümlerinde ortaya çıkan hasarları da kapsamaktadır. Deprem ülkesinde olduğumuz ve geçmişimizde yaşanan gölcük, Elâzığ gibi acı depremler göz önünde bulundurulduğunda yapımı oldukça gereklidir. Dask yani zorunlu deprem sigortası meydana gelen olaydan sonra hasar tespiti yaparken en iyi şekilde hasarı karşılamayı hedefler. Yalnızca bina hasarını karşılar ve içerde olan kullanılamaz durumdaki eşyalardan sorumlu değildir. Sigortalar dışında binaların yapımında da depreme karşı önlem almak önemlidir. Sağlam kolonlar ve sağlam temeller depreme bu kadar yatkın bir coğrafi konum için muhakkaktır. Can güvenliğimiz açısından bir diğer önemli konuda yangın sigortasıdır.

Yangın sigortası zorunlu mudur?

Hayır yangın sigortası dask gibi zorunlu değildir. Ancak konut kredileri için bankalar tarafından istenebilmektedir. Yıldırım düşmesi gibi doğal yangın nedenlerini de karşılar. Yangın sigortası dask kapsamına girmez ancak depremden kaynaklı yangın durumlarında hasarı dask karşılar ve kapsamına girer. Yangın sigortası birçok mekân için uygulanabilir. Binalar ve iş yerleri dışında yangın riski taşıdığını gördüğünüz kömürlükler, garajlar ve depolarınız içinde yangın sigortası yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda alanın içindeki eşyalara da sigorta yapılabilmektedir.

Neden sigorta yaptırmalıyız?

 Sigorta canlı cansız eşyalarımız, çevremiz ve kendi can ve mal kaybımızın telafi edilmesi açısından oldukça önemlidir. Kazaların yangınların hayatımıza nereden nasıl gireceği belirsizdir. Kendimizi ve geleceğimizi güvence altına almak için sigorta oldukça önemlidir. Örneğin yeni aldığınız fakat daha içine yerleşip oturamadan bir yangında iş görmez hale gelen evinizin normal şartlarda hiçbir telafisi olamaz. Ancak yaptırmış olduğunuz sigorta buna sizin için çözüm olabilir. Veya yeni almış olduğunuz arabanız ile bir kaza yaptınız ve araba kullanılamaz halde bu gibi durumlarda hasarın karşılanabilmesi için sigorta yaptırmak oldukça önemlidir.

Karaköprü Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Sigorta Acentesi | Sigorta Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!