Şanlıurfa Oto Lastikçi | Yol Yardım

Araç kullanımının artması birçok problemleri de beraberinde getirmektedir. Aniden gelişen araç problemleri insanların en çok dert yandığı konulardan birisidir. En sık karşılaşılan ve tehlikeli olan durumlardan birisi de araç tekerlerinde oluşan problemlerdir.  İnsanların yola attıkları çöplerdeki kesici maddeler, bilinçli veya kullanım atığı olan çiviler, bilinçli bir şekilde kesilmeleri ve kötü hava koşullarından dolayı meydana gelen problemler doğrultusunda araçların lastikleri patlayabilmektedir. İnsanlar bu durumda en yakın lastikçiyi arayarak yardım istemektedirler. Sürücülerin bir kısmı yedek lastik ve değiştirirken kullanmak için gerekli aletleri yanında taşımaktadır. Bazı sürücüler yeterli donanımı olsa bile nasıl yapılacağını bilmediğinden patlayan lastiğini kendisi değiştirememektedir. Garantici bir yaşam sürmeyi seven insanlar başlarına gelebilecek her türlü probleme karşın sigorta hizmetlerinden yararlanmaktadır. Oto lastik yol yardım hizmeti konusunda yetkili mecralarla anlaşmalar yapan sürücüler, kendileri herhangi bir durumla uğraşmak zorunda kalmadan işlerini rahat bir şekilde hallettirebilmektedirler. Bu hizmetleri olmayan insanlar ise lastikçi arayıp bir an önce işini yaptırmak için uğraşmaktadırlar. Uzun yola çıktığınızda aracınızın lastiğinin ne zaman nerede hasar alacağı ve bir problemle karşılaşacağınızı bilmeniz mümkün değildir. Bazen arızaya maruz kaldığınız durumda otoban lastikçi bile sizin çok uzağınızda olabilir. Bu durumda ise sizin daha çok zaman kaybınız olacaktır. Aynı zamanda bulunduğunuz yere bir tamirci çağırmanız gerekeceği için, yakınınızda bir tamirci olmaması ve uzaktan gelmesi size biraz daha pahalıya mal olacaktır.

Lastiğin zarar gördüğünü nasıl anlarım?

Lastikler aracınızın düzgün doğrultuda yalpalama yapmadan ilerlemenizi sağlar. Lastiğiniz hasar aldığında, aracınızın sürümünün zorlaşmasından bunu anlayacaksınızdır. Aracınızın kontrolünü sağlamanız zor olacaktır ve lastikleriniz gelen hışırtı sesleri olacaktır. Ayrıca lastikler içlerinde havadan dolayı basınçlı yapıdadırlar. Bu yüzden lastiğiniz ani bir etkene (çivi gibi sivri bir cismin delmesi) bağlı olarak ani bir basınç tepkimesi verecektir ve bunu çok rahat hissedeceksinizdir. Bu durumda sakin olmanız ve kontrolü sağlayarak hız düşürmeniz gerekecektir. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına yola çıkmadan önce lastik kontrolü yapınız ve her ihtimale karşı yedek lastik bulundurunuz.

Patlak lastikle araç çalışır mı?

Lastiğinizin patlaması aracınızın çalışmasını engelleyecek bir faktör değildir. Ancak patlak bir lastikle yola devam etmek lastiğinizin tamir edilme ihtimalini azaltır. Aynı zamanda patlak lastik tekerleklerin olduğu kısımdaki sistemleri aşındıracağı için aracınızda başka problemlere yol açabilir. Bunlardan daha önemli olan konu ise patlak lastiğin kontrol edilmesi çok zordur ve bu yüzden ciddi kazalara neden olmaktadır. Eğer lastiğiniz patladıysa direksiyon kontrolünü iyi bir şekilde sağlamanızı, dörtlülerinizi yakarak insanları uyarmanızı ve yavaşlayarak durup bir lastik tamircisinden yardım almanızı tavsiye ederiz.

Şanlıurfa Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

Şanlıurfa Şanlıurfa Pirelli Lastik

Şanlıurfa Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Michelin Lastik

Şanlıurfa Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Hankook Lastik

Şanlıurfa Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Goodyear Lastik

Şanlıurfa Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Dunlop Lastik

Şanlıurfa Dunlop Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Continental Lastik

Şanlıurfa Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Bridgestone Lastik

Şanlıurfa Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Şanlıurfa Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (542) 686-3144

Fax

: +90 5426863144

Cep Telefonu

: +90 (542) 686-3144

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 686-3144

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!