Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Oto Lastikçi | Yol Yardım

Tekerler ilk icat edildiği zaman insanların bunu araca dönüştürüp bir şeyler taşırken daha az efor sarf etmek amacıyla kullanmışlardır. Bu tekerler ilk olarak taştan yapılmıştır. Daha sonra bulunulan çağ ve gelişmiş teknolojiye göre yapıldıkları malzeme değişim göstermiştir. Şuan günümüzde lastikler, kalın plastiklerden yapılmaktadır. Bu sayede hem daha esnek hem de sert bir yapı oluşturmaktadırlar. Lastiklerin plastikten yapılmış olması onlarda problem yaşanmasına ve müdahalede bulunulmasına sebebiyet vermiştir. Bu yüzden de sadece lastiklerin bakım, tamir ve üretimiyle ilgilenen iş grupları ortaya çıkmıştır. Bu işte çalışan insanlar, lastiklerin daha uzun ömürlü olması, daha sağlam olması ve olası problemlerinde tamirlerinin yapılması ile ilgilenirler. Bu lastik sektöründe en çok çalışan ve tercih edilenler ise kuşkusuz lastik tamircisi olmuştur. Buradaki ustalar; patlayan, eskiyen ve daha birçok farklı probleme sahip lastiklerin onarımı ve değişimi ile uğraşmaktadırlar. Lastikler aslında araçlar için düşünülenden çok daha önemlidir. Lastiklerin sebebiyet verdiği kazaların sayısı hafife alınacak kadar az değildir. Bu yüzden düzenli olarak lastikçilere gidip muayenelerini yaptırmanız gerekmektedir. Şehir içi oto lastikçiler insanların özellikle mevsim geçişlerinde akın akın uğradığı yerlerden birisidir. Çünkü ülkemizde dört mevsim yaşandığından, mevsime uygun lastik kullanımı yapmak bir kuraldır. Ceza almak istemeyen ve sağlığını riske atmak istemeyen insanlar lastik değişimi zamanı lastiklerini değiştirtir. Bazı lastikler iki mevsim de kullanılmaya uygundur. Eğer lastiğiniz hakkında bilginiz yoksa en yakın lastikçiye giderek bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Lastik değişimi için herhangi bir saatte yardımcı olacak biri bulabilir miyim?

İnsanlar çok fazla seyahat ettiği için çoğu işletme çalışma saatlerinin aralığını arttırarak 7/24 lastik yol yardım hizmeti sunmaktadır. Bu işletmelerin telefon numaralarını her zaman yanınızda bulundurarak acil bir durumda iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede acil durumlarda paniğe kapılmaz ve direkt arayarak yardımda bulunabilirisiniz. Gece hizmeti olduğu için normalden daha fazla para ödeme ihtimalinizin olması yüksektir.

Mevsimsel lastikler nelerdir?

Mevsimler lastikler, yazın ve kışın kullanılmak üzere farklı yapılarda tasarlanmıştır. Kış lastiklerinin mevsiminin başlaması ile takılması zorunludur. Trafikte takmadan dolaştığınız takdirde para cezası yersiniz. Bu lastikler; kışın araçların karda ve yağmurda kaymadan, daha rahat bir şekilde ilerlemelerini sağlamaktadırlar. Lastik üzerinde daha fazla dişleri yani çıkıntıları olan bu lastikler, yerde daha iyi bir tutulum sağlayacağı için kayma yapmayacaklardır. Yazlık lastikler ise daha ince yapılı ve sıcakta artacak olan sürtünme kuvvetine daha dayanıklı lastiklerdir.

Akçakale Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!