Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Birecik Oto Lastikçi | Yol Yardım

İnsanlar işleri gereği ve hobi olarak sürekli araçlarıyla seyahat etmektedir. Bu seyahatlerde ıssız ve dağ başı diye tabir edilen noktalardan da geçiş yaparlar. Bu bölgeler insanların en çok kaza yaptığı ve araç arızalarının en çok karşılaşıldığı noktalardır. Bu nedenle insanlar bu bölgelerde seyahat ederken çok endişe ederler. Otoban lastikçileri bu tarz yerlerde dükkân açarlar. Dükkanlarının yakınına doğru insanların dikkatini çekecek şekillerde iletişim numaralarını yazarlar. Bu sayede insanlar bir sorun yaşadığı zaman en yakın lastikçiyi bildikleri için tamir için onlara gideceklerdir. Bu sayede, işletme sahibi para kazanacak ve sürücünün de işi daha kısa sürede bitecektir. Bunun dışında çevre yolu yol yardım işletmeleri de insanların şehir giriş ve çıkışlarında yaşayacağı problemlere yardımcı olmak adına hizmet vermektedir. İnsanlar yeni bir şehir sınırlarına ve çevre yoluna geldiklerinde arabalarının veya kendilerinin ihtiyaç duyabileceği şeyleri karşılayabileceklerinden, burada dükkân açmaları onların faydasına olacaktır. Bu kadar çok işletme ve imkân olmasına rağmen bazı insanlar lastikçiye para vermemek veya kendi egolarını tatmin etmek için lastik değişim, onarım ve kontrollerini kendileri yapmaktadırlar. Bazıları bu işi yapma konusunda iyiyken bazıları ise olan problemi daha da büyütebilmektedir. Lastik değişimi düzgün ve kontrollü bir şekilde yapılmadığı takdirde daha büyük problemlere yol açacaktır. Bu yüzden lastik değişimlerinizi yaparken işin uzmanlarından yardım alınız.

Her patlayan lastik atılır mı?

Hayır. Lastikler yapıları gereği çok rahat bir şekilde tamir edilebilir ve tekrar kullanılabilirler. Lastiğinizi tamir ettirmek hem sizin ekonominize fayda sağlayacaktır hem de doğada fazla atık bulunmasının önüne geçilmesi için bir imkân sağlayacaktır. Bu yüzden hasara uğrayan lastiğinizi lastik tamircisine götürerek bu işlemi rahatça yaptırabilirsiniz. Bazı hasarlar lastiklerin onarılmasını engellemektedir. Uygulanan işlemler lastik tarafından tutulmamaktadır. Bu yüzden lastiklere hava doldurma işlemi yapılamadığı için kullanıma uygun olmamaktadır.

Lastiğimi kendim değiştirebilir miyim?

Sağlam olduğuna emin olduğunuz bir yedek lastik, kriko gibi malzemeleriniz varsa ve daha önce bu işlemi yapıp, hakkında bilgi sahibi iseniz yapabilirsiniz. Ancak bu işlem düşündüğünüz kadar kolay olmamakla beraber dikkat etmeniz gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Eğer yedek lastiğiniz sizin bilmediğiniz bir sebepten hasar aldıysa, lastiği yerleştirirken vidalarını tam sıkmadıysanız, lastiğiniz araç için uygun değilse bu lastik değiştirme işleminin hemen ardından lastiğiniz taktığınız yerden fırlayabilir, kaza yapabilir veya daha farklı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden eğer mecbur kaldığınız bir durumda değilseniz yakınınızda bulunan bir tamirciden yardım alarak bu işi halletmeniz daha iyi olacaktır.

Birecik Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!