Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Oto Lastikçi | Yol Yardım

Günümüzde artık uzun yollar problem olmaktan çıkmıştır. Hemen hemen herkesin bir yerden başka bir yere gitmesini kolaylaştıran birçok araç mevcuttur. Araçlar bu kolaylığı sağlamakla birlikte başka problemlerin de ortaya çıkmasına sebep oluyor. Kullandığımız arabalar bazen bizi yarı yolda bırakabilir. Beklenmedik bir anda aracımızla yarı yolda kalabiliriz. Kaskosu yapılmış bir aracın kasko yapan firma tarafından problemlerin giderilmesi kolaylaşır. Örneğin yolda giderken araba lastiğinin zedelenmesi gayet olası bir durumdur. Eğer şehir içindeysek böyle bir durumda şehir içi oto lastikçi bulup lastiğimizi tamir ettirip yolumuza güvenli bir şekilde devam edebiliriz. Ama araçlarla bazen uzun yolculuklara çıkabiliyoruz ve yolda başımıza ne geleceğini bilemeyiz. Kendi can sağlımız için oto lastiğimizin bakımını aksatmadan yaptırmalıyız. Lastik delinmesi gibi bir problem söz konusu olduğunda alanında iyi olan bir lastikçi bulum ihtiyacımız olan yardımı almalı ve lastiğimizi onarıp yolumuza öyle devam ederek daha güvenli bir yolculuk yapabiliriz. Olurda tüm bakımları yaptırdığımız araç lastiğimiz yine de olumsuz çevre koşulları, insanlarımızın yola attıkları kesici aletler yüzünden zarar görebilir ve bu hiç bilmediğimiz yardım bulamayacağımız ıssız bir yerde olabilir. Eğer aracımız kaskoluysa kasko yapan firma oto lastik yol yardım hizmeti adı altında aracı yerinde tamir etmek ya da gerekliyse aracı servise götürmek üzere gelir. Lazım olan tüm bakım ve tamiri yaptıktan sonra aracınızı teslim eder.

Lastik patlaması sonrasında ne yapılmalı?

Her ne kadar tüm bakımları yapılmış dahi olsa araç lastiği başka bir etken yüzünden zarar görebilir. Kötü bir yolda gidiyorsak gevşeyebilir, aşınabilir, yırtılabilir. Aynı şekilde yolda yine insanların sivri ve keskin atıkları bulunabilir. Örnek olarak cam parçalarının sürüş esnasında tekere saplaması sonucunda lastiğin patlamasına sebep olabilir. Böyle bir durumda en yakın lastikçi ile iletişime geçip sorunu çözmeliyiz. Patlak bir lastik ile yola devam etmemiz oldukça sakıncalıdır.

Lastik zedelenmesinde hangi saatlerde yardım alabiliriz?

Araçlarımız sayesinde ister kısa ister uzun birçok mesafeyi aşabiliyoruz. Bunu da en çok tarih öncesinde tekerleğin bulunmasına borçluyu. Yaralı olduğu kadar tehlikelide olabilen aracalar bazen istenmeyen durumlara yol açabilir. Bu olası kötü durumları engellemek içi aracın bakımının yapılması oldukça önemlidir. Bazen tüm bakımlar yapılsa dahi hiç beklenmedik bir anda bir sorun ile karşılaşabiliriz. Bu kimi zaman gecenin bir yarısı olabilir. Neyse ki 7/24 lastik yol yardım hizmeti sunan birçok firma sayesinde yolumuza daha güvenli bir şekilde devam etmemiz mümkün.

Bozova Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!