Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Ceylanpınar Oto Lastikçi | Yol Yardım

Araç bakımı her vatandaşın aracına mutlaka yaptırması gereken bir şeydir. Trafikte iç içe yol alırken araçtaki herhangi bir problemi göz ardı etmek sadece kendi can güvenliğimizi değil diğer yolculuk yapan vatandaşlarında can güvenliğini tehlikeye atmak demektir. Bu bakımları aksatmamak oldukça mühim ve her vatandaşın birbirine karşı sorumlu olduğu bir konudur. Bu bakımı ülkemizin de her köşesinde bulunan lastik tamircisi bulup yaptırmak oldukça kolaydır. Tabi tüm bakımlar yapılsa dahi elbette ki arızalar son bulmayabilir. Bu araç kaynaklı ya da çevre koşulları kaynaklı olabilir. Çevre kaynaklı sorunlar genellikle aracın lastiğinde sorun çıkmasına sebep olabilir. Araç lastiği yapancı bir cisim yüzünden patlayabilir ya da kötü bir yolda gidiliyorsa yırtılabilir. Havanın yağmurlu olması ve gidilen yolun toprak olması sonucu araç lastiği oluşan bu çamura saplanıp kalabilir. Bu gibi durumlarda 7/24 lastik yol yardım hizmeti veren ilgili yerlerden yardım alınabilir. Bu hizmeti sunan yerler aracınız nerede olursa ve saat kaç olursa olsun uygun aletler ile aracınızı olduğu yerde tamir etmek için hemen gelir. Eğer araç bulunduğu yerde tamir edilemiyorsa çekici ile servise götürülür tamir ve gerekli bakımları yapıldıktan sonra araç sahibine teslim edilir. Aracınızla birçok yerde yolda kalabilirsiniz bu yerler şehir içi, otoban ya da çevre yolu olabilir eğer çevre yolunda yarı yolda kaldıysanız çevre yolu yol yardım çağırıp aynı şekilde yardım alıp tekrar yolunuza kaldığınız yerden güvenle devam edebilirseniz.

Otoyolda lastik patlaması durumunda ne yapılmalı?

Otoyol yani kara yolu her gün birçok aracın kullandığı çift yönlü bir yoldur. Kentler arası ulaşımda kullanılır. Şehir içindeki yerleşim yerlerine çok yakın değildir. Her yerde olabileceği gibi otoyolda da lastiğimizin başına kötü olaylar gelebilir. Issız yolların aksine burada bir lastik patlaması durumunda trafiğin aksamasına sebep olacağı için otoyol lastikçi bulmak önemlidir. Böylece lastiğinizi onarıp yolunuza devam edebilirsiniz.

Şehir içinde lastik patlaması durumunda ne yapmalıyız?

Otoyol ve ıssız yolların aksine şehir içindeki yollar daha fazla tehlike barındırır. İnsan nüfusunun bu gibi yerlerde toplanması çevreye atılan atıkların daha fazla olmasına yol açmıştır. Patlamaya gayet müsait olan araç tekerlekleri bu atılan atıkların keskin ve delici bir atık olması yüzünden kolayca ve sık sık patlama tehlikesi ile karşı karşıyadır. Böyle bir durumda şehrin her yerinde kolayca ulaşabileceğimiz şehir içi oto lastikçi bulunmaktadır. Lastiğimiz patladığında bu gibi yerlerden yardım almalıyız.

Ceylanpınar Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

Ceylanpınar Ceylanpınar Pirelli Lastik

Ceylanpınar Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Michelin Lastik

Ceylanpınar Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Lassa Lastik

Ceylanpınar Lassa Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Hankook Lastik

Ceylanpınar Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Goodyear Lastik

Ceylanpınar Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Dunlop Lastik

Ceylanpınar Dunlop Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Continental Lastik

Ceylanpınar Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Bridgestone Lastik

Ceylanpınar Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!