Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Oto Lastikçi | Yol Yardım

Aracınızla yola çıktığınız bir zamanda lastiklerinizi kontrol etmemiş olabilir ve yedek lastiklerinizi aracınıza koymayı unutmuş olabilirsiniz. Aracınızın lastikleri olası bir durumda patlamış olabilir. Yolda kalmış ve ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. 7/24 lastik yol yardımı olduğunu bilmelisiniz. Sizin için en yakın lastikçi verdiğiniz konuma aracınıza uygun lastik getirebilir ya da gelip sizinle aracınızı götürmelerini isteyebilirsiniz. Uzun yolculuğunuzu normal yol ile değil otobanı tercih ederek gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Ve aracınızla otobanda kalmış olabilir ve ne yapacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Otoban lastikçilerini arayabilir otoban yol yardımı alabilirsiniz. Ya da karayolunda büyük taşıtların lastiğinin patladığını görebilir yol yardım lastikçisini arayarak onlar için yol yardımında bulunabilirsiniz. En hızlı ve güvenilir ve en kaliteli hizmeti sunmaları için ellerinden geleni yaparlar. Şehir içinde acil işleriniz olduğunda aracınızla yolda kalmanız durumunda sanayiye aracınızı çektirmek zorunda olduğunuzu ve başka çareniz olmadığını düşünmeyin Şehir içi oto lastikçiler aracınıza uygun ebatta ve mevsimsel koşullara uygun lastikle sizin aracınız gereken hızlı çözümü yerinde sağlamanıza yardımcı olurlar. Mevsimsel olarak lastiklerimize dikkat etmeliyiz size en yakın Lastikçi ile irtibata geçip yaşadığınız mevsime göre aracınızın jant boyutlarına ve lastik tipine göre bilgi ve fiyat alabilir randevu alarak lastik tamircisinde aracınızın lastiklerini değiştirebilirsiniz. Lastikte önemli dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de lastik diş derinliğidir kontrol edilmediği takdirde aracınız yağmurlu veya karlı havada oluşan kaygan zemine tutunamaz ve fren mesafeniz artar buda kazalara meydan oluşturmaktadır. Lastik diş derinliği sınırı yasal mevzuatta 1.6 mm olarak belirtilmiştir bu seviye göz önünde bulundurularak kontrol etmeli veya kontrol etmeleri için en akın oto lastikçiye aracınızın lastiklerini kontrol etmelerini istemelisiniz. Bir diğer önemli ve hayati dikkat edilmesi gereken durum lastik basıncıdır. Lastik basıncı mevsimsel ve araç koşulları gibi sebeplerle aracını lastiği patlamış olmasa bile inebilir. Aracınıza binmeden önce günlük olarak aracınızın lastik basıncını kontrol ettirmelisiniz. Lastik basıncı aracın dengesini ve sürüşteki kontrolünüz için çok önemlidir. Bunun yanında lastiğin yerle oluşan sürtünmesini de lastik basıncı etkilemektedir. Lastik basıncınızı eğer gerekli bilgiye sahip değilseniz kendiniz yapmamalısınız aksi takdirde lastik basıncınızı gerekenden fazla yapmanız durumda lastiğiniz patlayabilir. Bu yüzden hem lastik kontrolünüzün yapılması için hem de lastiğinize doğru basıncın verilmesi için aracınızla bir oto lastikçiye gitmeli ve onlardan profesyonel yardım almanız en doğrusu olacaktır.

Aracımıza uygun lastik takmazsak ne olur?

Aracınıza yeni bir lastik takmanız gerektiğinde öncelikle aracınızın eskiyen lastiklerinin aracınıza uygunluğunu kontrol ettirmeniz gerekmektedir aracınıza uygun ise lastiğinizin yanağında yazan lastik boyutlarıyla ilgili bilgilerle lastikçilerden lastik talebinde bulunabilir fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Fakat aracınızın yanında bulunan bilgiler de silinmiş ise yanlış bir lastik alarak aracınıza takılamaması durumu söz konusu olabilir veya aracınızın jantına lastiğiniz denk gelmeyip aracınızı kullanamamanıza neden olabilir. Jantınıza uygun lastiğiniz olsa bile aracınızın kullanım türüne veya yaşadığınız iklim şartlarına ters düşmesi durumunda aracınıza yanlış lastik taktırmanız hayatınızı tehlikeye atacak bir hamle yapmış olmanıza neden olur.

Lastiklerin son kullanma tarihi olur mu? Dikkat edilmeli midir?

Aracımızın yer ile temasını ve kontrolünü sağlayan lastikler hem aracımız için hem de bizim için önem teşkil etmektedir. Aracımızın lastiklerinin üretim tarihi önemlidir çünkü lastiklerin üretim sonrasında 10 yıl raf ömrü bulunmaktır. Tavsiye edilen süre 10 yıldır. Bu süreyi geçen lastiklerde diş derinliği yerinde ve lastik zedelenmemiş olsa da yapısı gereği lastikten istenilen beklentileri karşılayamayabilir. Lastiğinizin ömrünü kontrol etmek için lastiğinizin üretim tarihini temel alarak 10 yılı aşmayacak şekilde hesaplamanız veya oto lastikçilerden yardım alarak lastiğiniz ömrünü sorgulatmanız gerekir. Zamanında değişimini sağlamanız siz ve aracınız için en doğrusu olacaktır.

Halfeti Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!