Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran Oto Lastikçi | Yol Yardım

Aracınızın her bir parçasının bakımı oldukça önemlidir. Bir yola çıkmadan önce büyün aksamları kontrol edilmeli aksatmadan yola çıkılmalıdır. Lakin bunu tam detaylı kontrol ettirmeden çıktığınız sırada özellikle de bu lastikleriniz konusunda, büyük sorunlara sebebiyet vermektedir. Yol da ani bir şekilde lastikleriniz patlayabilir, sönmüş olan lastiğinizi fark etmemiş olabilirsiniz. Aracınızda yedek lastiğiniz varsa bu harika bir haber olacaktır. Fakat yok ise ve nasıl bir değişim yapacağınızı bilmiyorsanız çözümü oldukça kolay. Yol yardım lastikçileri daima sizin ve aracınız için hazır olacaklarıdır. Yol da kalmak çok üzücü ve rahatsız edici bir durum olduğundan kaynaklı büyük stres altında kalabilirsiniz. Bu nedenle hemen bir lastik tamircisi bulup işlerinizi yola koyabilirsiniz. Çevre yolu yol yardım numarasını internetten bulabilirsiniz. Konumunuza göre en yakın lastikçi sayfanıza çıkacak ve aramanızla birlikte size hızlı bir hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklardır. Çevre yolun da kaldıysanız bu daha çabuk halledilebilen bir konu olup otobanda yolculuk yaptığınız sırada başınıza böyle bir durum geldiyse ne yapacağınızı düşünüyor ve daha çok endişeleniyor olabilirsiniz. Bunun için de öncelikle sakin kalıp otoban lastikçisinin olduğunu bilerek rahatlayabilirsiniz. 7/24 lastik yol yardım için bekleyen çalışanlar sizin ve aracınız için en doğru ve güvenilir yolla sorununuzu çözeceklerdir. Şehir içi oluşan bir problem de bu işlem çok daha kolay. Evet, trafikte kaldıysanız ve trafiğin kilitlenmesine neden olduysanız bu sizi çok daha stres halinde bırakabilir. Şehir içi oto lastikçiyi arayıp yol da kaldığınızı ve trafiği kilitlediğinizi söylediğinizde büyük bir hızla size yardıma koşacaklardır. Bu gibi durumlardan eminiz ki onlarda rahatsız olacaklarından büyük bir hızda imdadınıza yetişeceklerdir. Lastikçiler, lastik sökme ve takma ücretlerini aracınızın ağırlığına ve türüne göre belirlerler. Örneğin aracınız hafif ticari bir araç ise 80- 130 TL arasında değişmektedir. Binek araçlar için 65- 120 TL aralığında değişir.  2021 yılı lastik hizmetleri azami fiyat tarifesinde lastik oteli (4 adet), Balans, jant düzeltme gibi hizmetler 100 TL’dir. Lastik tamircisinde lastiğiniz ile ilgili tüm sorunlarınızı sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Oto lastik değişimi kaç dakikalık bir işlemdir?

Aracınızla nerede kaldığınıza göre değişen bir süreçtir. Örneğin şehir içinde böyle bir sorun yaşadıysanız gelecek olan ekipmanlar ve lastikçinin iş yeri daha yakın olacağından olası bir problem dahi olsa 20 dakika gibi bir süre zarfında halledilebilir. Eğer uzun yolda kaldıysanız sizin bekleme sürenizle birlikte yarım saat – kırk dakikayı bulmaktadır.

Kış lastiği ne zaman takılır?

Yük taşıyan ticari araçların kış lastiği takma zorunluluğu vardır. Her aralık ayında bu dönem başlamaktadır. Aralık ayından nisan ayına kadar ki süreçte kış lastiği çıkarılmaz. Bir lastiğin ömrünün ne kadar olduğu net anlaşılabilir bir şey değildir. Kendi kullanımlarınızdan yola çıkarak hava ve iklim şartlarına göre kış lastiğinizi değiştirmelisiniz.

Harran Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!