Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Hilvan Oto Lastikçi | Yol Yardım

Yolda giderken aracınız arıza yapabilir, bunlar hayatın size olan sürprizleri olabilir; mesela anayolda süratli bir şekilde araba kullanırken bir camın batması sonucu arabanızın lastiği patlayabilir. O an o lastiği hemen orda değiştirip yolunuza devam etmek istersiniz çünkü araba gidemeyecek durumdadır, fakat lastiğiniz yoksa değiştiremezsiniz. Ya da son zamanlarda kontrol etmeyi unuttuğunuz bir akünün otobanda ilerlerken sizi yarı yolda bırakmasına o an müdahale edemezsiniz. Bu durumlar için oto lastik yol yardım hizmeti veren bir çalışma yerini arayıp yardım isteyebilirsiniz. Oto lastik yol yardımı böyle hayati anlar için insanların yardımına koşar. Uzun yol gitmek için yola girdiniz bu yol otoban ve neredeyse 50 kilometre kadar uzunlukta, bu otobanda yaşayabileceğiniz bir arızada, müdahale etmek için otoban lastikçileri vardır. Gerçekten o uzun otobanlarda insanlar için bulunmaz Hint kumaşı misali işlev görürler. Bu lastikçiler gece gündüz fark etmeksizin size 7/24 lastik yol yardım hizmeti verebilir. Sürekli otobanlardan bahsettik fakat bu oto lastik yol yardım hizmeti veren işletmelerin otoyol lastikçileri de vardır. Otoyollarda da yardımınıza ihtiyacınız olduğunda hemen orada olabileceklerdir. Bu olayların hiçbirinin olmadığı bir senaryoda evinizin garajında meydana gelebilecek olaylardan sonra arabanızın lastiğine kötü bir şey olabilir, aküsü bitebilir. Böyle anlar için şehir içi oto lastikçileri aramaktan çekinmemelisiniz. Size ve aracınıza her an her yerde yardım edebilecek bu işletmeler toplumumuzun yapı taşlarından birisidir.

Oto lastikçi yol yardım hizmeti pahalı mı?

Aslında bazen şansınıza bağlı, tıpkı aracınızın olur olmadık yerlerde arıza yapması gibi, kampanyalar olabilir ve bedavaya bile yaptırabilirsiniz ancak iş konuşmaya dönersek aracınızın arıza yaptığı mesafeye olan uzaklığa da bağlı olan bir fiyatlandırma vardır. Genel fiyat itibariyle verdikleri hizmete göre makul bir fiyatlandırma sistemi var diyebiliriz.

Arabamın markası çok az bulunur, onun da parçalarının tamiri yapılır mı?

Oto lastik yol yardım işletmeleri kesinlikle araç ayırmadan sizin parçalarınızı olay yerine çok hızlı bir şekilde getirmeyi amaç edinirler. Bu hizmette en nadir bulunan araçlardan en yaygın araca kadar hizmet verirler. İstisnai durumların her zaman olabileceğini de unutmamanız gerekmektedir aksi takdirde boşuna kürek çekmiş olabilirsiniz

Hilvan Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!