Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Siverek Oto Lastikçi | Yol Yardım

Araba ile şehir içi veya şehirlerarası seyahatte hepimizin en çok korktuğu şey, lastik patlamasıdır. Şehir içinde patlarsa lastik o kadar büyük bir sıkıntı olmaz. Ama dışarda hele bir de kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde lastik patlarsa işte o zaman sıkıntı büyük demektir. Yanımızda yedek lastiğimiz ve onu değiştirecek malzememiz varsa kendimiz yapmaya çalışırız. Bu da çok meşakkatli bir iştir. Erkekler bir nebze de bu konu da iyi olsalar da kadınların bunu yapması gerçekten çok zordur. Eğer kendimiz yapamazsak, hemen telefonumuza sarılıp internetten en yakın lastikçi numaralarını araştırmalıyız. Zaten son dönemlerde yol kenarlarında, lastikçi sayısı baya bir artış göstermektedir. Hatta ülkemizde otoban sayılarının artmasıyla otoyol lastikçi sayısı da aynı oran da artmaktadır. Bu lastikçilerin ücret tarifesi diğerlerine göre bir tık daha fazla olabilmektedir bazen. Bu lastikçiler genelde 7/24 lastik yol yardım şeklinde çalışırlar, yani tüm gün açıktırlar. Karayolları genel müdürlüğüne bağlı bazı ekipler de nadir olsa da otoyollarda yol yardımlarda bulunabiliyorlar. Lastik tamircisinin patlayan lastiği çıkarıp, yerine yeni bir lastik takması o kadar uzun bir süre sürmez. Zaten son dönemde gelişen teknoloji ile bunların malzemelerinin çoğu da otomatik oldu ve pek uğraştırmadan lastik değişimi yapılabiliyor artık. Tabi hep bu lastikçilere yakın yerde patlamaz tekerleğimiz. Bazen yakın olsa bile telefonumuzun şarjı olmayabilir ve arayacak kimseyi de bulamayız. O yüzden her daim arabamızda kriko, yedek lastik ve diğer malzemeleri taşımalıyız.

Otoyol lastikçileri mi yoksa şehir içi lastikçileri mi daha çok kazanır?

Müşteri yoğunluğu bakımından şehir içi lastikçilerin müşterileri daha çoktur diyebiliriz. Ama bu lastikçiler rekabet olduğu için istediği gibi yüksek fiyat veremez. Çünkü sayıları çoktur ve biri yüksek derse diğeri daha düşük der. Ama otoyolların da tam tersi sayıları az olduğu için genelde istediği fiyatı çekebilir müşteriye. Bu yüzden hemen hemen yakın gibi kazançları.

Lastikçiler çekici hizmeti de sağlarlar mı?

Lastik tamirciliği yanında, çekici hizmeti veren tamirciler de vardır. Ama bunların sayıları, diğerlerine göre daha azdır da diyebiliriz. Çünkü diğer işlerden, çekici hizmet işine pek vakit kalıyor diyemeyiz. Genelde büyük tamirhaneler bu iki işi aynı anda yaparlar.

Siverek Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!