Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Suruç Oto Lastikçi | Yol Yardım

İnsan kişisel aracıyla yola çıktığı zaman bazı aksiliklerle karışı karşıya kalabilir. Bu aksiliklerden bir tanesi lastiğin patlaması olabilir. Kişi lastik patlaması gibi ciddi bir arıza sonrasında yola devam edemeyeceğinden dolayı bu sorunu çözmek için bazı yöntemler düşünmelidir. Arabada yedek lastik bulunması dahilinde kişi lastik değiştirmeyi biliyorsa ve gerekli ekipmanlara da sahipse sorun kısa yoldan çözülecektir. Fakat bunun harici zamanlarda kişinin bir yardım alması tek seçeneği olacaktır. Bir lastik tamircisi araç lastikleri hakkında geniş bilgi ve tecrübeye sahiptir. Kişi yolda kaldığı esnada oto lastik yol yardımı sayesinde işin uzmanlarından destek alabilir. Otoban lastikçi hizmeti için internet üzerinde birçok firma hizmet vermeye hazırdır. Bu firmalar internet sitelerine telefon numaralarını ve iletişim bilgilerini ekleyerek yolda kalan kişilerin kolayca kendilerine ulaşmalarını sağlarlar. Bu firmalar telefon aracılığıyla aldıkları lastik patlama olaylarında bölgeye en yakın yardım ekibini göndererek hizmet sağlarlar. Otobanda hizmet veren acil lastikçilerin haricinde şehir içi oto lastikçilere de oldukça sık denk gelinir. Yola çıkılmadan fark edilen bir lastik patlaması veya inmesi durumunda kişi, bulunduğu semtte herhangi bir lastik tamircisine gidebilir. Böylelikle araç ile yol çıkmadan önce lastikteki sorunun büyüklüğüne göre değişim veya tamir işlemi uygulanır. Bunun için kişi, konumuna en yakın lastikçiyi tercih etmeli ve hasarlı ve inmiş lastikli bir aracı olabildiğince az mesafede kullanmalıdır.

Lastikçi Fiyatları Nelerdir?

Lastik onarımı işleminde fiyat aralıkları lastikteki arızaya göre değişmektedir. Lastikteki hasar küçük olduğu takdirde fiyatlar yaklaşık 70 TL civarından başlamaktadır. Hasar büyüdükçe ve tamir işlemi zorlaştıkça fiyatlar 100 TL’yi bulmaktadır. Onarılan lastiğin çeşidi de oldukça önemli olduğu için bazı lastik tiplerinde maliyet 180 TL’ye de çıkabilmektedir. Bu fiyat aralığında sadece onarım değil değişim de yapılmaktadır.

Lastikçilere Nasıl Ulaşılır?

Lastiğinde arıza olan veya lastiklerine bakım yaptırmak isteyen birisi eğer o an yolda kalmamışsa acil lastik değişimi hizmeti yerine şehir içi oto lastikçilerden hizmet alacaktır. Bu noktada kişinin tercih yapma şansı daha yüksektir. Kişi, bulunduğu semtte konumuna en yakın lastikçileri bulmak için internet üzerinden araştırma yapabilir. Adres bilgileri ve telefon numaralarına kadar tüm bilgiler kolayca bulunacaktır.

Suruç Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!