Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Viranşehir Oto Lastikçi | Yol Yardım

Araçlarımız hayatımızın her anında önemli bir yer tutmaktadır. Ulaşım günümüzün en büyük problemi olmakla birlikte trafikteki yoğunluk arttıkça ulaşım problemleri kazalar gibi durumlar da artmaktadır. En çok karşımıza çıkan araç arızası ise lastik patlamasıdır. Araç sahibi olan herkesin en az bir kere başına gelmiş kaçınılmaz olaylardan birisidir. tüm kazalar gibi önlenmesi pek mümkün değildir. Aracınız arıza yapıp yolda kaldığınızda, lastiğiniz patladığında 7/24 lastik yol yardım hizmeti veren firmalar bulunur. Ücretler firmadan firmaya değişse de genellikle aynı bantlarda fiyat verilir. Bazı kaskolarda, araç sigortalarında oto lastik yol yardım hizmeti bulunur. Herhangi bir kazasından sonra çekici ile araç en yakın servise çekilir. Aracın yakıtının bittiği durumlarda ise en yakın benzin istasyonuna götürülür. Lastiğin patladığı durumlarda lastik değişimi yapılır. Aracın açılıp kapanmasında ya da anahtarla ilgili sorunlarda çilingir hizmeti verilir. Şehir içi oto lastikçiler sayıca fazla olsa da şehir dışında da birçok oto lastikçiler bulunur. Issız yerlerde bile olsanız ekipler en hızlı şekilde ulaşım sağlanmaktadır. En yakın lastikçi size uzak olabilir. Issız bir yerde aracınız kalmış olabilir ya da acil bir ise yetişmeniz gerekiyor olabilir. Bu gibi durumlarda bir telefonla tüm problemlerinizi çizebilirsiniz. Ekipler en hızlı ve güvenli şekilde gelerek sorunlarınıza çözüm bulacaktır. Olay yerinde çözümlenemeyen bir arıza var ise en hızlı şekilde çözülmesi için servise çekilerek aracınız tamir edilir.

Yol yardım hizmeti neleri içerir?

Aracın kaza ve bozulma durumlarında tamiratını. Yakıtın bittiği durumlarda yakıt desteğini. Lastiğin patladığı durumlarda lastik değişimi. Anahtar bozulması sonucu çilingir hizmeti. Aracın yolda kaldığı durumlarda yapılan yolcuğu tamamlama, otel hizmeti, tıbbi yardım, yolculuğun tamamlanması için geçen süre zarfında sürücü temini. Araçlar için ihtiyaç duyulan yedek parça bulunması gibi birçok konuda yol yardım hizmeti destek verir.

Lastik değişimi için hangi aletler gerekir, lastik nasıl değişir?

Öncelikle gereken aletler, bijon anahtarı, stepne yedek lastik, kriko, lastik takozu gibi aletler değişim için gereklidir aynı zamanda değişim yaparken kişinin güvenliği açısından yağmurluk, el feneri, eldiven gibi malzemeler de bulunmalıdır. Lastiğin değişmesi için arabanın mutlaka park edilmiş ve el freninin çekilmiş olması gerekir. Eğer var ise aracınızın belli mesafe ilerisine ve gerisine görünebilmeniz için reflektör yerleştirin. Jant kapaklarını çıkardıktan sonra bijonları gevşetin krikoyu dikkatlice yerleştirin. Aracı kaldırıp patlamış lastiği çıkardıktan sonra yedek lastiği takın. Çıkardığınız bijonları ve jantı geri yerleştirdikten sonra krikoyu indirin.

Viranşehir Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

Viranşehir Viranşehir Pirelli Lastik

Viranşehir Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Michelin Lastik

Viranşehir Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Hankook Lastik

Viranşehir Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Goodyear Lastik

Viranşehir Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Dunlop Lastik

Viranşehir Dunlop Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Continental Lastik

Viranşehir Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Viranşehir Viranşehir Bridgestone Lastik

Viranşehir Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!