Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Haliliye Oto Lastikçi | Yol Yardım

Arabalar ulaşım sağlamamız için oluşturulmuş ve kullanmakta olduğumuz araçlardır. Arabalarımız ile yolculuk yaparken zaman zaman arabamızın farklı farklı yerlerinde hasarlar meydana gelebilmektedir. Meydana gelen bu hasarlar bazen araç sahibi tarafından kısa sürede halledilebilecek düzeydedir. Bazen ise aracımız da oluşan bu hasarların alanında uzman kişiler olmadan tamir edilmesi ve ortadan kaldırılması pek mümkün değildir. Aracımızda ki sorunu tek başımıza halledemediğimiz bir durum ile karşı karşıya kaldığımızda uzman kişilere başvurmalıyız. Araç tamiratı ile ilgilenen birden fazla meslek dalında uzman kişiler vardır. Bunlardan hangisini seçeceğimiz tamamen ise aracımızın bozulan kısmı ile alakalıdır. Çünkü araç tamircileri kendi içinde aracın bölümlerine göre farklı farklı meslek dallarına ayrılmıştır. Araç kullanırken çoğumuzun başına sık sık gelen ve gelmesi de muhtemel olan sorunlardan biri araç lastiğimizin patlamasıdır. Araç lastiğimizin patladığı durumlarda aracımızı kenara çekip yolculuğumuzu devam edebilmek için lastik değiştirme işlemi yapmamız gerekmektedir. Fakat bazen yanımızda yedek lastik bulunmamaktadır. Böyle durumlarda araçların tamiratı ile ilgilenen   meslek dallarından olan lastik tamircisinden yardım almalıyız. Yolculuğumuza kısa sürede devam edebilmemiz için yardım alacağımız tamircinin bize yakın olması ve bulunduğumuz konuma kısa sürede ulaşması gerekmektedir. Bundan dolayı aracımızın tamiratı için çalışacağımız tamir ustasının bulunduğumuz konuma en yakın lastikçi olmasına dikkat etmemiz gerekmektedir. Böylelikle tamir ustası bulunduğumuz konuma kısa sürede gelerek sorunumuzu ortadan kaldıracak ve yolculuğumuza devam etmemizi sağlayacaktır.

Bu hizmeti günün her saatinde alabilir miyiz?

Aracımız ile yaptığımız yolculuklarımız bazen gece saatlerinde bazen ise gündüz saatlerinde olmaktadır. Bununla doğru orantılı olarak lastiklerimizin patlama zamanıda gece saatlerine veya gündüz saatlerine denk gelebilmektedir. Aracımızın lastiğinin bozulması saatini bizler seçemeyiz. Ama zamansız bozulan araç lastiklerimiz için 7/24 lastik yol yardım hizmetini tercih edebiliriz. Böylelikle günün hangi saatinde olursa olsun bozulan araç lastiklerimiz tamir edilecek ve tamir işleminin ardından aracımız bizlere teslim edilecektir.

Otobanda patlayan lastikler için ne yapabiliriz?

Aracımız eşliğinde farklı farklı yerlere yolculuklar gerçekleştiririz. Bu yolculuklarımız bazen şehir içine bazen ise şehir dışına olmaktadır. Şehir dışına gitmek için yaptığımız yolculuklarda otoban kullanırız. Bundan dolayı bazen otobanda lastiklerimiz patlar. Böyle durumlarda lastiklerinizin tamiratı için otoban lastikçi ile iletişime geçebiliriz.

Haliliye Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!