Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Eyyübiye Oto Lastikçi | Yol Yardım

Aracımızın her bakımını zamanında yaptırmış olsak da her zaman bir aksilik çıkma olasılığı vardır. Yakıtın bir anda bitmesi ya da lastiğin patlaması ya da lastiğin havasının inmesi gibi böyle durumlarda en yakın lastikçi ile görüşüp sorunumuzu kısa zamanda çözebiliriz. Duruma göre ya lastiğe yama yaparak sorunu kısmen çözecek ya da komple lastiği değiştirerek sorunu çözüme kavuşturacaktır. Bu gibi durumları Evin önünde bir anda yaşayabileceğimiz gibi seyahat ederken de bu problemle karşılaşabiliriz.  Şehir içi oto lastikçi merkezi bir yerde bu sorunla karşılaştıysak çok kısa sürede aracın yanına gelerek tamiratı yapar. Aracın tamirhaneye gitmesi gerekiyorsa yönlendirmeyi yapar. Seyahat esnasında şehir merkezine uzakta bir yerde lastik patladıysa oto lastik yol yardım hizmetlerinden faydalanabilir bu şekilde sorunu çözebiliriz. Gece gündüz ya da vardiyalı sistemle hizmet veren 7/24 lastik yol yardım hizmeti veren firmalar saat kaç olursa olsun ya da tatil günlerinde pazar günü gibi bayramlar gibi günlerde de servis hizmeti vermektedir. Böyle zamanlarda lastik patlarsa bu sistemde çalışan firmalardan faydalanılabilir. Bulunduğumuz konumda var olan lastikçileri bulamıyorsak internetten en yakın lastikçi araması yaparak konumumuza yakın lastikçileri bulabilir içlerinden uygun gördüğümüzü tercih edebiliriz. Lastik satışı yapan pek çok marka vardır hepsinde farklı fiyat ve modeller mevcuttur. Yaşadığımız yerin iklim koşullarına göre kullanımınız açısından daha güvenli olan lastik modelini tercih etmeliyiz.

Lastik alırken nelere dikkat edilmeli?

Her lastik her araca uygun olmaz bu yüzden lastik alırken aracınıza uygun boyuttaki lastiği seçmelisiniz. Diğer bir önemli nokta yaşadığınız şehrin iklim koşullarıdır. Soğuk iklim bir yerde yaşıyorsanız ona göre bir lastik tercih etmek daha güvenli bir sürüş yaşamanızı sağlar. Uzun süre araç kullanılıyorsa kolay bozulmayacak daha dayanıklı lastikler tercih edilmelidir.

Lastik ömrü ne kadardır?

Aracın kullanım durumuna göre değişkenlik gösterse de aşağı yukarı 5 yılda veya 50000 kilometre yol gittikten sonra lastikleri değiştirmeniz güvenlik için daha iyidir. Lastik üzerindeki çatlamalara bakarak da buna karar verebilirsiniz. Ömrünü uzatmak isterseniz belirli aralıklarla lastiklerin yerini değiştirmek arkadakileri öne öndekileri arkaya takmak gibi hem pratik hem de daha az masraflı bu yöntemde tercih edilebilir.

Eyyübiye Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!