Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karaköprü Oto Lastikçi | Yol Yardım

İnsanların günümüzde ulaşım kaynağı olarak otomobillerin önemini anlatmamıza gerek yok. Bu bağlamda insanlar iş yerlerine, misafirliğe, geziye, uzun yollara araçlarıyla gitmektedir. Kullandıkları aracın bakımını düzenli olarak yaptıran bir bireyin bile başına gelebilecek olası kaza durumları mevcuttur. Bu bağlamda önce oto lastik yol yardımından bahsedelim. Araçlarla alakalı en önemli hizmetlerden birisi olan bu yol yardım hizmeti, araçlarda yaşanabilme ihtimali olan sorunların öngörülmesinin imkânsız olduğundan dolayı bazı durumlarda bireyleri zor durumda bırakabilecek yerlerde arızalanması gibi problemler yaratabiliyor.  Tekerin lastiğinin patlaması veya farklı birçok sorun yaşanması bu tür arızalanmalara örnek olarak verilebilir. Bu gibi durumlarda yol yardım lastikçileri sürücülerin bu gibi durumlardan kurtarmaya çalışmaktadır. Bireylerin yapmaları gerekenler ise kendilerine en yakın lastikçiyi bulmaları eğer yakınlarında lastikçi yok ise yol yardımı firmalarını araması gerekmektedir. Oto lastik yol yardımı firmalarının fiyatlarına gelecek olursak. Lastiğiniz patladığı için değiştirilmesi gerekmektedir. Bu değişimde ise fiyatın lastiğin markasına, tipine göre değişiklik gösterdiğini görebiliyoruz. Ortalama olarak yaz lastiklerinin fiyatları 400-1000TL arası iken kış lastiklerinin fiyatları 500-1200TL arasında gidip gelmektedir. Bunların yanında 4 mevsim lastikleri de mevcuttur. Bu lastiklerin hem yaz hem kışın kullanılabilir özelliği vardır. Bu lastiklerin fiyatı ise 600 ila 1400TL ye kadar çıkmaktadır. Aracınızın sigortasına göre de fiyatlarda bazı değişiklikler insanların yaptırdığı sigortanın kapsamına göre oluşup verilecek ücretin bir kısmını karşılamaktadır.

Lastiklerin Raf Ömrü Ne Kadar?

İnsanların araçları için hayati önem taşıyan lastiklerin uygun ortamlarda saklama şartları da göz önüne alınarak ortalama 10 yıl ömrü olduğunu söyleyebiliriz. Örnek verecek olursak eğer aldığınız yedek lastik 6 yıl önce yapılmış ise o lastiğinizin 4 yıl daha ömrü olduğu anlamına gelmektedir. Bu da satın alınan yedek lastiklerin üretim tarihine bakmakta fayda olduğunun göstergesidir diyebiliriz.

Lastiğin Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Çoğu insan kullandıkları aracın lastiklerinin ne durumda olduğunu, kaliteli olup olmadığını bilmeden kullanmaya devam etmektedir. Bu bilinmezlik, birey aracını kullanırken başına her türlü kötü şeyin gelmesini sağlayabilir. O yüzden iyi bir lastiğinizin olduğunu, o lastiğin yumuşak ve de uzun yol yapabilmesi için gerekli sertlikte olabilmesi gerekmektedir. Bu iki bahsedilen değer yakalandıktan sonra o lastiğin kaliteli olduğunu ve aracınızı kullanırken size daha rahat bir sürüş imkânı verebileceğini söyleyebiliriz.

Karaköprü Oto Lastikçi | Yol Yardım

ÜRÜNLERİMİZ

Karaköprü Karaköprü Pirelli Lastik

Karaköprü Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Michelin Lastik

Karaköprü Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Hankook Lastik

Karaköprü Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Goodyear Lastik

Karaköprü Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Dunlop Lastik

Karaköprü Dunlop Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Continental Lastik

Karaköprü Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Karaköprü Karaköprü Bridgestone Lastik

Karaköprü Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Lastikçi | Yol Yardım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!