Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bozova Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

İçtiğimiz suyun kalitesi her zaman büyük önem taşımaktadır. Günümüzde çoğu insan evlerine ve işyerlerine içme suyu sağlamak için daha çok satın alma yöntemini kullanmaktadır. Fakat bu yöntemden daha hesaplı ve kolay bir seçenek vardır. Su arıtma sistemleri de tam olarak bu hizmet için vardır. Ev ve işyerlerindeki şebeke sularının içilebilir olmasını sağlayan bu sistem insan sağlığı için de bu suları koruyucu ve sağlıklı bir hale dönüştürür. Bu sistemlerin bünyesinde özel bir filtreleme sistemi bulunmaktadır ve son teknoloji sistemler sayesinde üretimleri gerçekleşmiştir. Su arıtma servisleri, müşterilerinin ev ve işyerlerine bu arıtma cihazlarını kurmayı hedefleyen firmalardır. Bu firmaların hizmetleri arasında arıtılan suyun sıcak, soğuk ya da oda sıcaklığında olması gibi seçenekler de vardır. 7/24 telefon hattı ile destek veren bu firmalar, müşterilerinin damacana zahmetine girmeden zahmetsiz bir şekilde içme suyu sağlamayı hedeflemektedirler. Su arıtma sistemlerinde önemli olan bir diğer nokta ise insan vücudu için zararlı minerallerin sudan ayrılması esnasında, faydalı olan minerallerin ise geçişinin sağlanmasıdır. Böylelikle bu sistem insan vücudu için gerekli olan potasyum, kalsiyum ve magnezyum gibi elementlerin vücuda alınmasını engellememektedir. Son zamanlarda su arıtma sistemlerine daha çok talep gelmesinin sebebi farklı bina yapılarının depolarının kirlilik oranı ve binalara doğrudan gelen şebeke sularındaki kötü kokulardan ve kimyasal maddelerden kaynaklanan sıkıntılardır. Su arıtma firmaları bu durumlarda en uygun sistemi, istenilen binaya kurmak için hizmet vermektedirler.

Su Arıtma Cihazlarının Bakımı Nasıl Olmalıdır?

En iyi su arıtma cihazı da olsa konu sağlık olduğunda her cihaz belli bir süre sonra bakımı istemektedir. Birbirinden farklı birçok arıtma cihazı da olsa bunların ortak noktaları, çoğunun bakımının pek fazla teknik bilgi gerektirmemesidir. Özellikle sünger filtreye sahip cihazlar, sünger güzelce yıkandığında yeniden kullanılabilir. Fakat farklı filtrelere sahip cihazlar yeterince uzun kullanımdan sonra mutlaka değiştirilmelidir.

Su Arıtma Fiyatları Nasıldır?

Su arıtma cihazı fiyatları cihazın marka ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Cihazın sunduğu bazı avantajlar da bu fiyata etki eden faktörler arasındadır. Tezgâh üstü veya sürahi şeklinde tasarlanmış basit arıtma cihazlarının fiyatları ortalama 200 TL’den başlamaktadır. Bu cihazlar büyüdükçe ve fonksiyonları geliştikçe fiyat da buna orantılı bir biçimde artmaktadır. 5 aşamalı arıtma sistemleri 600 TL ila 800 TL arasında olurken, 12 aşamalı artıma sistemleri 1200 TL ile 3000 TL arasında değişmektedir.

Bozova Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!