Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Halfeti Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

Su vücudumuzun üçte birini oluşturan yaşamamız için elzem olan bir sıvıdır. Türkiye'nin çoğu bölgesinden akan musluk suları içme suyu olarak kullanmak için uygun değildir. Suların içerisindeki kireç bakteri vb. birçok mikroorganizma veya kotu tat ve koku bulunduğu için arıtılmış su içilmesi tavsiye edilir. Fakat sudan tüm minerallerin arıtılması da sağlıklı değildir suyun içinde vücudumuz için gerekli olan minerallerde bulunur. Bu yüzden en iyi su arıtma cihazını kullanmak sağlığınız için önemlidir. Su arıtma cihazlarının çalışma prensini ters ozmos şeklindedir ilk önce büyük partikülleri süzerek daha sonra aktif karbon filtresi ile kalan zararlı mikroorganizmaları arıtır. Özellikle kronik sindirim ve boşaltım sistemi hastalığı bulunan kişilerde ve küçük çocuk olan evlerde mutlaka bulunmalıdır. Su arıtma firmaları her bütçeye uygun bir cihaz temin edebilir satın alma için bir firma ile görüşerek en uygun su arıtma cihazına sahip olabilirsiniz. Satın almış olduğunuz cihazlarla ilgili kullanım problemi veya bir arıza sorunu ile karşı karşıya kalmanız durumunda su arıtma servisleri devreye girer ve sizin için en kaliteli hizmet sunulur. Cihaz için birçok farklı model ve seçenekler bulunur bu seçeneklere göre fiyatlarda değişiklik gösterir. Örneğin çelik kasa 11 aşamalı su arıtma fiyatları indirimli ve normal fiyat aralığı 870-1700 TL arasındadır. Daha uygun fiyatlı isteyenler için ise 13 aşamalı 10lt arıtma cihazları bulunur pompasız halı 700 TL civarındadır.

Su arıtma cihazı koku yapar mı?

Evet koku yapabilir bu kokunun oluşması için birçok farklı neden bulunur. Ilk neden cihazın kullanıldığı yerdeki ev veya işyerinin akan suyunun oldukça fazla kireçli olmasıdır. Evet bu cihazlar sulardaki kireçleri arıtmak için çalışır fakat aşırı derecede kireçli sular bir süre sonra cihaza etki ederek koku yapabilir. Aynı zamanda suyun bileşenlerinde olan kirler ve organizmalardan dolayı cihazların bakımı ve temizliği oldukça önemlidir. Cihazın içindeki filtreler belli bir kullanımdan sonra kireçlerin birikmesinden dolayı koku yapabilir filtreyi değiştirerek bu kokuyu giderebilirsiniz.

Suyun önemi nedir?

Vücudumuzdaki hayati nitelik taşıyan birçok sıvının büyük kısmını su oluşturmaktadır, kan idrar, tükürük gibi. Aynı zamanda beyin omurilik gibi hayati organların dış etkenlerden korunmasını sağlar. Vücut ısısının dengede tutulmasına yardımcı olur. Besinlerin sindirilmesine yardımcı olur. Kan basıncını düzenler. Kanın vücuttaki akışkanlığını sağlar. Vücutta oluşan ödemin atılmasını sağlar.

Halfeti Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Su Arıtma Cihazları | Satış Ve Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!