Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harran ikinci El Eşya | Alım Satım Spotçular

Gün geçtikçe ekonomik durumların zorlaşmasıyla birlikte insanlar sıfır bir ürün almaktan çekinirler temiz yeni gibi olan ikinci el eşyalara rağbet etmekteler. Özellikle üniversite çağında gençler ve yeni evlenenler çiftlerin evlerini diğer eşyalarını sıfır almaktansa daha uygun bir maliyetle kurtarmak ve ihtiyaçlardan da mahrum kalmadan eksiklerini gidermek istemektedirler. Son zamanlarda ikinci el ev aletleri mutfak ve beyaz eşyalarda büyük istekleri karşılamaktadır. Hem piyasada bulunan yeniyi kullanma trendi yüzünden çoğu cihaz bir veya iki yıl içerisinde kenara atılmaktadır. Günümüzde kenara atmak yerine ikinci el eşya alım satım mağazalarına veya spot pazarına verilerek yeniye geçiş yapılmaktadır. Bu sayede yenisini alamayacak durumda olan insanlar ikinci el beyaz eşya satışıyla birlikte evlerinde mutfak gibi ihtiyaçlarını uygun fiyat seviyesinde ev aletleriyle kullanışlı hale getirmektedirler. Bunun yanında maddi sıkıntıdan ötürü elindeki fazla eşyayı çıkarmak durumunda bulunanlarda ikinci el değerinde eşya alım satım yaparak ellerinde ki fazla eşyayı paraya çevirerek değerlendirmektedir. Öğrencilik hayatında başlangıçlar ev oluşumuyla birlikte çok zor olmaktadır. Hem eğitim masrafları hem de günlük giderler yoğunken eve işlevsellik katacak, soğuktan korunacak veya aşırı sıcaktan kurtulmayı sağlayacak hepimizin kullandığı ev araç gereçlerine para yetiştirmek mümkün olmamaktadır. Öğrenciler için ikinci el uygun spot malzemeleri bu maddi giderlerin yanında büyük bir sorun yaratmayacak şekilde araç ihtiyaçların satın alınması kısa sürede ev refahını arttırmaktadır. Öğrencilik hayatlarının sonunda yine maddi bir geçiş döneminde kalan öğrenciler ikinci el spotçular evlere çağırılarak bu eşyalar hakkında ücret istenebilir uygun bir fiyatta anlaşıp o insanlara satılabilir. Bu şekilde maddi açıdan hem rahatlamış olur hem de elinizde ki eşyaları çıkarmış olursunuz. Böylelikle piyasadaki fazladan olan ürünler hem yitirilmemiş, değer katılmış hem de ihtiyaçlar giderilmiş olur. Spotçular sayesinde alınamayacağı düşünülen eşyalara dahi ulaşabilmemiz mümkün olmaktadır. Spotçudan aldığınız eşyaları aracıyla evinize taşınmasını isteyebilir hatta mümkün olan spotçularda kuruluma ihtiyaç duyulan cihazların kurumları ve testlerini yaptırabilir kısa süre içerisinde yaşanan sorunlarda yardım isteyip duruma göre iade edebilirsiniz. Aynı şekilde evinizden çıkarmak istediğiniz bir ürünü en uygun ve en yakın spotçuyu arayabilir sizin için gelip almalarını rica edebilirsiniz

Spotçularda taksit yapabilir miyiz?

Genellikle ikinci el ürün satıldığından kaynaklı zaten birçok ürün mutfak eşyası, beyaz eşya, koltuk takımı veya daha ufak kullanılacak küçük ev aletleri olduğundan kaynaklı genellikle hepsinde ufak tefek sorunlar olabiliyor. Zaten sıfırdan alınmamış olan bir ürün olduğu için gerçek fiyatından çok daha düşük maliyette satılıyor. Bundan kaynaklı birçok spotçu taksit konusuna sıcak bakmazlar yine de bazı spotçular inisiyatif kullanabilir ve sizin için taksit yapabilirler.

Sıfır aldığımız bir ürünü spotçularda satabilir miyiz?

Birçok insan yeni aldığı üründen memnun olmayabiliyor. Bu tip durumlarda spotçularda değerlendirmek tabii ki mümkün. Bu gibi durumlarda ürünü yeni aldığınızı belirterek hem yüksek bir fiyattan satabilir hem de alacak olan insan için daha makul bir ücret tayin edebilirsiniz.

Harran ikinci El Eşya | Alım Satım Spotçular

ÜRÜNLERİMİZ

Harran Harran ikinci el ofis malzemeleri

Harran ikinci el ofis malzemeleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el antikalar

Harran ikinci el antikalar

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el spot mağazaları

Harran ikinci el spot mağazaları

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el ev aletleri

Harran ikinci el ev aletleri

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el kanepeler

Harran ikinci el kanepeler

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el televizyonlar

Harran ikinci el televizyonlar

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el elektronik cihazlar

Harran ikinci el elektronik cihazlar

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el mobilyalar

Harran ikinci el mobilyalar

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el bulaşık makinası

Harran ikinci el bulaşık makinası

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el fırınlı ocak

Harran ikinci el fırınlı ocak

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el buzdolabı

Harran ikinci el buzdolabı

SİPARİŞ VER

Harran Harran ikinci el çamaşır makinası

Harran ikinci el çamaşır makinası

SİPARİŞ VER

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: ikinci El Eşya | Alım Satım Spotçular

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!