Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Akçakale Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Kış aylarında kullanılan kaloriferler günümüzde en az riskli ve yüksek ısınma sağlayan bir ısıtma sistemidir. Bu sistem her ne kadar basit ve iş çıkarmayacak gibi görünse de her sistemde olduğu gibi rutin bakım ve kontrolle ihtiyaç duymaktadır. Kalorifer sistemleri, içlerinde sıcak su akımının dolaşması ile çalışmaktadır. Yılın sadece belli bir zamanında çalışırlar. Bu sıcak sular belirli bir sistemin bağlı olduğu borulardan ilerler. Bu yüzden boruların paslanması, içlerinde kir ve toz birikmesi gibi nedenlerle kaloriferlerde tıkanıklık oluşabilir. Aynı zamanda ilk açıldığında sisteminde bu kirli su dolaşacağı için kaloriferlerin kirlenmesine neden olup sağlık için de tehlikelidir. Bu yüzden kış mevsimine girişte kaloriferler yakılmadan önce temizlenmeli ve boru tıkanıklığı açma işlemi uygulanmalıdır. Sadece boruların temizlenmesi yetmeyecektir. Evlerinizdeki kaloriferlerin de içinin temizlenmesi gerekecektir. Bunun için içerisinde en son çalıştığı zamandan kalan kirli su boşaltılır. Eğer su gelmiyorsa muhtemel bir tıkanıklık riski olduğu için petek tıkanıklık açma işlemi uygulanmalıdır. Peteklerin içinde olan su akımı, peteğinizde pas veya darbelere karşı oluşan bir nedenden ötürü su sızıntısı yapabilir. Bu sızıntıda bulunan su kirli ve kokuludur. Sizin solumanız için büyük olmasa da bir risktir. Aynı zamanda yere damlayan bu su parkelerinizde lekelenme ve kabarmaya neden olabilir. Bu yüzden çalıştırmadan önce kırmadan su kaçağı tespiti ve onarımı yaptırılması tavsiye edilir.

Su kaçağını nasıl tespit ettiririm?

Herhangi bir duvarı kırmadan ya da herhangi bir sisteme zara vermeden yapılan bu su kaçağı tespit yöntemi, yeni nesil cihazların yardımı ile yapılmaktadır. Bu yöntem yapılırken, duvarlar veya işlemin uygulanacağı yerdeki su akışı özel cihazıyla dinlenir. Ardından ölçümleri yapılır. Kızılötesi ışımalardan yararlanan termal kameralarla bölgedeki hareketlilik ve ısı akışı takip edilir. Bu şekilde yapılan yöntem ile evinizde bir hasar onarım işine girişilmesine gerek kalmadan tespit işlemi yapılır. Su kaçağı varsa sizin isteğinize göre onarımı da yapılır.

Peteklerimi neden temizlemeliyim?

Petekler, ısıyı iyi ileten metallerden yapılmaktadırlar. Bu sayede içlerinde dolaşan sıcak suyun ısısı ile bulunduğu ortamı ısıtırlar. Bu petekler metallerden yapıldığı için paslanmaya müsaittir. Paslanma; içerisindeki suyu da kirleteceği için peteklerden yoğun bir koku yayılmasına, peteklerin açılmasıyla metal yüzeylerde delinmeye ve de evin ısınmasının olumsuz yönde etkilenmesine neden olacaktır. Bu tarz problemlerle karşılaşmamak ve evinizin yeterince ısınması için her yıl petekleriniz için tıkanıklık tespiti ve tamiri yaptırınız

Akçakale Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Tıkanıklık Gider Açma | Kameralı Tespit

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!